Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Снајдер немаше никаков континуитет лани, играше 1-2 меча и се повредуваше, тоа влијае и на психа и на форма и на Се што е релевантно за еден фудбалер да изигра натпревари на високо ниво. Немаше он континуитет, него цела сезона му беше на паузи и ова му доаѓа ко сеа да судиш дека Мота во Интер играл катастрофално а на плеј-пауза е нон стоп без никаков континутет ... :wink:

Ја ти гарантирам дека по оваа сезона Гранеро веќе нема толку често да го гледаш во прв тим а ништо чудно и да го шитнат по крајот на оваа сезона, причината е и повеќе од очигледна, очаен е т.е. го нема "' она '' потребното за овој тим на Реал Мадрид.

Не е ни случајно тоа што нон стоп се споменуваат имиња ко Фабрегас, Давид Силва и остали, евидентно е на кој дел од теренот сами си создадоа дупка. Еден од Робен/Снајди мораа да задржат, али како што реков и претходно, немаа дефиниран тактички систем пред почетокот на сезоната кога немаше место за нив во прв тим.
E ова е нешто друго,како да не е твој постов.Поштујем:smir:Така е Иван токму Силва,Фабрагас се бараат како замена за Марсело и Гранеро.

V

Viktoranius

Гостин
http://www.as.com/futbol/articulo/encanta-ser-cristiano-ronaldo/dasftb/20100402dasdasftb_20/Tes
Нека види Манга знае подобро шпански да не го ставам сега на гугл транслејт.Само да не се некои и фалења зашто од такви губиме.
"Ми се допаѓа што сум Кристијано Роналдо" Во текстот пишува за неговите милионски договори, дека е фудбалска икона, модел како Бекам и слични ствари.

Иначе ... Овде

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да да особено ме загрижи четивово. Незнам како си дозволува СпортДенес вакво четиво да излезе на нивна страна. Особено е непрофеисонално и ептен глупо аматерски напишано :
Последен пат заигра на 20-ти Март, а иако е официјално известено дека е лесно повреден, новинарите не поверуваа баш во ова објаснување.
:tv: Скаран му е на реал затоа не игра

А и другиот дел одбивам да го коментирам ептен е ниско

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Загрев се спортденес незнам како ви се отвара страната да ги читате :S

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
"Ми се допаѓа што сум Кристијано Роналдо" Во текстот пишува за неговите милионски договори, дека е фудбалска икона, модел како Бекам и слични ствари.

Иначе ... Овде
Леле текстов е катастрофа.

Се надевам дека тој нема да ни ја отежни работата уште повеќе.
http://www.marca.com/2010/04/03/futbol/equipos/real_madrid/1270275113.html
Се надевам ке има обзир. :)

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
oladete bre malku se ispokaravte za granero snajder maicon uste ne dosle novi igraci u real zborite ke doe leto :)

moni <3 real

ти никад нема да влезеш.
Член од
27 јуни 2009
Мислења
1.466
Поени од реакции
667

Иначе ... Овде
Диара да си иде....па и ја мислам ќе биде:tapp:....а Рамос стварно незнам зашто и до сега не си ги собра парталите и да иде во Милан.:toe:
П.С. Смешно во секој случај...ама тоа е, треба народ да се радува...е сеа некои и не баш...:)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
E ова е нешто друго,како да не е твој постов.Поштујем:smir:Така е Иван токму Силва,Фабрагас се бараат како замена за Марсело и Гранеро.
не ради тоа туку гледај баш замена на снајдер/фабре(мада тука игра вдв и гути), и силва/робен...
а овие двајца на сила играат баш таму, пошто нема квалитетни играци на тие позиции и пелегрини со нив, МОРА ДА ИМПРОВОЗИРА!!!
ОСВЕН ГУТИ КОЈ НИ Е КВАЛИТЕТЕН ИГРАЧ КАО ЗАМЕНА БЕ?! никој,ама баш никој...

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
neznam kako nekoj voopsto moze da go sporeduva Velice piratot Sumolikoski so Snejder :tv: pa ne sakam ni da pomislam da diskutiram za toa koj e podobar

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.622
Поени од реакции
14.526
Barcelona Consider Move For Real Madrid Youngster Pablo Sarabia - Report

Филмови.. :tv:

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST
GOALKEEPERS: Casillas, Dudek
DEFENDERS: Albiol, Arbeloa, Marcelo, Metzelder, Garay, Mateos, Marcos Alonso
MIDFIELDERS: Diarra, Gago, Lass, Granero, Van der Vaart, Guti
FORWARDS: Cristiano Ronaldo, Raul, Benzema, Higuain

Кака пак го нема. :S

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST

Лошо, многу лошо... сега и да се врати за со Барса прва утакмица после повреда ќе му биде... не знам... тоа ме плаши највеќе за Ел Класико. :nesum:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST

Што се дешава бе ццц.... У пм.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.919
Поени од реакции
30.896
Акција во неколку потези :vozbud:

Член од
5 април 2009
Мислења
874
Поени од реакции
75

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST

Ma.,Пелегрини не е здрав..Онојпат Ван дер Варт,изјави дека Кака е сто посто подготвен....Па,тогаш каде е???:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom