Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Снајдер немаше никаков континуитет лани, играше 1-2 меча и се повредуваше, тоа влијае и на психа и на форма и на Се што е релевантно за еден фудбалер да изигра натпревари на високо ниво. Немаше он континуитет, него цела сезона му беше на паузи и ова му доаѓа ко сеа да судиш дека Мота во Интер играл катастрофално а на плеј-пауза е нон стоп без никаков континутет ... :wink:

Ја ти гарантирам дека по оваа сезона Гранеро веќе нема толку често да го гледаш во прв тим а ништо чудно и да го шитнат по крајот на оваа сезона, причината е и повеќе од очигледна, очаен е т.е. го нема "' она '' потребното за овој тим на Реал Мадрид.

Не е ни случајно тоа што нон стоп се споменуваат имиња ко Фабрегас, Давид Силва и остали, евидентно е на кој дел од теренот сами си создадоа дупка. Еден од Робен/Снајди мораа да задржат, али како што реков и претходно, немаа дефиниран тактички систем пред почетокот на сезоната кога немаше место за нив во прв тим.
E ова е нешто друго,како да не е твој постов.Поштујем:smir:Така е Иван токму Силва,Фабрагас се бараат како замена за Марсело и Гранеро.

http://www.as.com/futbol/articulo/encanta-ser-cristiano-ronaldo/dasftb/20100402dasdasftb_20/Tes
Нека види Манга знае подобро шпански да не го ставам сега на гугл транслејт.Само да не се некои и фалења зашто од такви губиме.

"Ми се допаѓа што сум Кристијано Роналдо" Во текстот пишува за неговите милионски договори, дека е фудбалска икона, модел како Бекам и слични ствари.

Иначе ... Овде

Да да особено ме загрижи четивово. Незнам како си дозволува СпортДенес вакво четиво да излезе на нивна страна. Особено е непрофеисонално и ептен глупо аматерски напишано :
Последен пат заигра на 20-ти Март, а иако е официјално известено дека е лесно повреден, новинарите не поверуваа баш во ова објаснување.

:tv: Скаран му е на реал затоа не игра

А и другиот дел одбивам да го коментирам ептен е ниско

Загрев се спортденес незнам како ви се отвара страната да ги читате :S

"Ми се допаѓа што сум Кристијано Роналдо" Во текстот пишува за неговите милионски договори, дека е фудбалска икона, модел како Бекам и слични ствари.

Иначе ... Овде

Леле текстов е катастрофа.

Се надевам дека тој нема да ни ја отежни работата уште повеќе.
http://www.marca.com/2010/04/03/futbol/equipos/real_madrid/1270275113.html

Се надевам ке има обзир. :)

oladete bre malku se ispokaravte za granero snajder maicon uste ne dosle novi igraci u real zborite ke doe leto :)

Иначе ... Овде

Диара да си иде....па и ја мислам ќе биде:tapp:....а Рамос стварно незнам зашто и до сега не си ги собра парталите и да иде во Милан.:toe:
П.С. Смешно во секој случај...ама тоа е, треба народ да се радува...е сеа некои и не баш...:)

E ова е нешто друго,како да не е твој постов.Поштујем:smir:Така е Иван токму Силва,Фабрагас се бараат како замена за Марсело и Гранеро.
не ради тоа туку гледај баш замена на снајдер/фабре(мада тука игра вдв и гути), и силва/робен...
а овие двајца на сила играат баш таму, пошто нема квалитетни играци на тие позиции и пелегрини со нив, МОРА ДА ИМПРОВОЗИРА!!!
ОСВЕН ГУТИ КОЈ НИ Е КВАЛИТЕТЕН ИГРАЧ КАО ЗАМЕНА БЕ?! никој,ама баш никој...

neznam kako nekoj voopsto moze da go sporeduva Velice piratot Sumolikoski so Snejder :tv: pa ne sakam ni da pomislam da diskutiram za toa koj e podobar

Barcelona Consider Move For Real Madrid Youngster Pablo Sarabia - Report

Филмови.. :tv:

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST
GOALKEEPERS: Casillas, Dudek
DEFENDERS: Albiol, Arbeloa, Marcelo, Metzelder, Garay, Mateos, Marcos Alonso
MIDFIELDERS: Diarra, Gago, Lass, Granero, Van der Vaart, Guti
FORWARDS: Cristiano Ronaldo, Raul, Benzema, Higuain

Кака пак го нема. :S

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST

Лошо, многу лошо... сега и да се врати за со Барса прва утакмица после повреда ќе му биде... не знам... тоа ме плаши највеќе за Ел Класико. :nesum:

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST

Што се дешава бе ццц.... У пм.

Акција во неколку потези :vozbud:

5c092f5680b058881f286d6b14c593f4o.gif

Повиканите за Сантандер.

SQUAD LIST

Ma.,Пелегрини не е здрав..Онојпат Ван дер Варт,изјави дека Кака е сто посто подготвен....Па,тогаш каде е???:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom