Кој е најдобриот фудбалер моментално според вас?

• Креатор на темата Креатор на темата rakometar
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е најдобар фудбалер во светот моментално?

• Вкупно гласачи
    307
Зарем потребно е да се спомне името?:toe:

Боби[Мкд];3458011 напиша:
Меси може вода да му носи на Робен.:back:
Меси може да го качи Робен на грбот и да дава хет-трик :pos:

Иако несакам мора да признаам дека Меси е најдобар фудбалер моментов.Тоа што го прави со противниците изгледа смешно веке:uvo:

Hahahah jaki ste zimi se...posle ona vcera apsurdno e da se zbori koj e najdobar fudbaler,i taa skapana anketa gore bi ja skratil na dvajca fudbaleri,od koj edniot e Messi,a drugiot Runi!Sekoj si stava od omileniot klub....bravo be srcki ste,treba marsovci da se pa da go nadminat Messi

Напишано од Боби[Мкд]
Меси може вода да му носи на Робен.:back:

tuka postuvam

Каков најдобар бе, нема сега најдобар. Ги има десетина што отскокнуваат од другите, секој на свој начин.
Секоја сезона или две ќе се најде по некој што ќе блесне и после толку, ќе дојде нов.
Пеле и Марадона се поим за фудбал, никој од нас не ги гледал како играат, а сите ги знаеме. За овие сегашниве после 10 години никој нема да зборува и никој нема да ги памти.
Пред 5-6 години Зидан од уста не го вадевме, најдобар на вселена, а каде е името негово сега?

Каков најдобар бе, нема сега најдобар. Ги има десетина што отскокнуваат од другите, секој на свој начин.
Секоја сезона или две ќе се најде по некој што ќе блесне и после толку, ќе дојде нов.
Пеле и Марадона се поим за фудбал, никој од нас не ги гледал како играат, а сите ги знаеме. За овие сегашниве после 10 години никој нема да зборува и никој нема да ги памти.
Пред 5-6 години Зидан од уста не го вадевме, најдобар на вселена, а каде е името негово сега?
И што сакаш сега да се прави муабет за Зидан?

Не знам за тебе, ама Зидан заедно со Роналдо Бразилецот е најдобриот за мене во последните 10-15 години.

Ивица Олич

ЛОЛ!

Зидан е најдобриот полушпиц што излегол од Европа некогаш.

Ни Кројф ни Баџо, никој...

Не знам за тебе, ама Зидан заедно со Роналдо Бразилецот е најдобриот за мене во последните 10-15 години.

Correct!

ЛОЛ!

Зидан е најдобриот полушпиц што излегол од Европа некогаш.

Ни Кројф ни Баџо, никој...

Не само на европа туку најдобар CAM на сите времиња според мене..генијалец во вистинска смисла на зборот

Темата е: читајте, МОМЕНТАЛНО....

Меси ако продолжи вака да игра,а сигурно може минимум уште 15 години да игра,мисам дека ќе го надмине и Марадона и Пеле.Просто да уживаш да го гледаш...Не знам,не знам 100 посто и оваа година ќе го прогласат за најдобар играч на светот...Не знам едноставно што да кажам.Се наметнува и Роналдињо да го надмине...Вистински фудалски бог,немам зборови едноставно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom