Манчестер Јунајтед - Ливерпул (2:1)

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

На натпреварот ќе победи...

• Вкупно гласачи
    110
Статус
Затворена за нови мислења.
abe crven mozda trebase da dobie.....!!!! ama penal?????????? kako bez razlika.....isto li e da imase i da nemase penal?????????????? od slboden polesno se dava gol ili od penal???????
Сакам да кажам без разлика дали ќе досудеше судијата пенал или слободен,Маскерано треаше да добие црвен..

Иначе се сеќавам дека ваков пенал им досудија на Сити во првиот дуел од Карлинг Купот против Јунајтед и дека ние,фановите на Јунајтед бевме против одлуката на судијата..Сега тотално иста ситуација..но тоа е :toe:

Абе ајде, кога Вермален доби вчера црвен можеше и Маскерано да добие. Како и да е, у второ полувреме ќе ги реше Руни.

Добар пенал........ Судиита има лајк на статусо од мене......

Честито незаслужена победа пред време...
Оди миј чинии ма, не да ми делиш правди овде :pusk:
Значи такви победи ми се најслатки против ливершит, гол од можеби непостоечки пенал! :alee::alee:

Заслужена победа на Јунајтед!
Со еден до два шута на гол ливерпул ништо не направи повеќе...Манчестер ја водеше играта и ја држеше топката цело време, па заслужено си победи - бидете реални дечки, а ако не паломите во рака, вуду куклите од руни и удри :pos:

GLORY GLORY MAN UNITED!!!

Абе некој ќе плаче дека неговиот тим изгубил ама некој си има 3000 в џеб :D

Колку само беше бедно второто полувреме, освен онаа шанса при крајот на Торес, не видов друга посериозна, и двата тима не сврзаа 3 паса што се вика. Очекував изненадување од страна на Ливерпул, но кога го видов стартниот состав знаев дека тоа нема да се случи. Честитки до фановите на Манчестер.

Оди миј чинии ма, не да ми делиш правди овде :pusk:
Значи такви победи ми се најслатки против ливершит, гол од можеби непостоечки пенал! :alee::alee:

Aрно барем си признаваш оти е незаслужен голо ......

Колку само беше бедно второто полувреме, освен онаа шанса при крајот на Торес, не видов друга посериозна, и двата тима не сврзаа 3 паса што се вика. Очекував изненадување од страна на Ливерпул, но кога го видов стартниот состав знаев дека тоа нема да се случи. Честитки до фановите на Манчестер.
А каков стартен состав очекуваше?

како не му легна убо на Торо, лејј ќе беа крајни 5мин. сечење... уште еден гарант ќе паднеше потоа.

али то је, Ливер ќе си остане веројатно во ЕЛ, а овие ќе земат ЕПЛ, доколку сеа Челзи се искења

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom