Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Чето се удави, Муро бомбаш самоубиец :D
Сакаше, ама не успеа...

Муро сакаше нареден со бомби да отиде кај Џевад и да ги активира, но тој што му ги даде бомбите бил најверојатно човек на Џевад и намерно по грешка ги наместил. Џевад излезе со колата и Муро застана пред колата, притисна за да ја активира бомбата ама не се активира. Потоа го врзаа и го однесоа во еден ресторан ваљда беше, и таму ја активираа бомбата, предходно го издрогираа со нешто за да неможе да избега.

Мене жал ми падна :( Многу позитивен лик едино од него и од Мемати се смеев.. А точно е дека
ќе го убијат детето на Мемати? :(

Бате во Европа не е така во Европа си има стандарди.:pos2:

дојде арон фелер време е искендер да си иде

Убавецу, другиот пат да не те видам без ДАМА !!! :)

Абе овој Убавецот нема име ? :pos2:
бтв што се случи сношти?

стварно еј...ваљда не планираат до крај да му викаат "убавецу" на убавиот . :pos2:

стварно еј...ваљда не планираат до крај да му викаат "убавецу" на убавиот . :pos2:

Може планираат да му ја изместат фацата и да го викаат Изместен или Грди :pos2:

Абе каде е ,нели ти кажав Ибрахим!?
Да не го убија?

Алпер убиен е? Не го гледам некое време...

Се изнасмеав кога Искендер го цитираше Фикрет:)

Не вели....дека не сум...ти кажал...:)

Што се случи со Џевад? Ај некој нека ми каже, немам гледано од епизодата кога Полат му истураше бензин во устата...

Што се случи со Џевад? Ај некој нека ми каже, немам гледано од епизодата кога Полат му истураше бензин во устата...

Па ја затворија просторијата,и демек го запалија,ама никој не го виде неговиот труп... така да,се шушка дека се спасил :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom