И да..Хусну со нов имиџ :pos2:...а Казим како мава лелеј
И ке ми биде мило Булут да ги убие на Јилдиз и на Давут
Мислам дека Давут нема да умре
Преодот од една во друга сезона на а1 го направија во една „нивна“ епизода и затоа изгледаше малку лошо и рамбовски.Верувам дека во наредните епизоди ке разјаснат што се случило со Полат кога го спаси премиерот(исто беше и по крајот на мината сезона ако се секавате...дури отпосле покажаа како умре тој Ерен и што се случи по пожарот...
Инаку мислам дека Полат не е во затвор, само заради тоа што го спаси премиерот. Мада сега претпоставувам дека тој ке стане секретар за безбедност па ке им ја ебе мајката и на Џеват и на Искендер. Тоа е чисто моја претпоставка...а овој гладио ке сака да го стави Татароглу за премиер ваљда...ке биде интересно у секој случај.
Гладио = НАТО. Антикомунисти. Делувале за време на Студената војна. Ако таа завршила, завршила и Операцијата Гладио.Гладио = Америка.
Многу ми е смешен оној што све живо пали Крвав ми е типот Оној пак што му е помошник а уствари шпиун (им ги заборавам имињава) вика ми здосади од палење на луѓе
А што ќе се случи сега, нели тој палачот на луѓе ставил бензин на комбето со кое планираат да бегаат? Како ќе се спасат? Ај нека ме удостои некoј со спојлерче :smir:
Да, од сите тројца она со Муро некако најжално беше =\R.I.P Чето...Mуро на најлош можен начин умре