Kurtlar Vadisi - Долина на волците

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
И да..Хусну со нов имиџ :pos2:...а Казим како мава лелеј :)
И ке ми биде мило Булут да ги убие на Јилдиз и на Давут :)
Мислам дека Давут нема да умре

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Верувам дека во наредните епизоди ке разјаснат што се случило со Полат кога го спаси премиерот(исто беше и по крајот на мината сезона ако се секавате...дури отпосле покажаа како умре тој Ерен и што се случи по пожарот...

Инаку мислам дека Полат не е во затвор, само заради тоа што го спаси премиерот. Мада сега претпоставувам дека тој ке стане секретар за безбедност па ке им ја ебе мајката и на Џеват и на Искендер. Тоа е чисто моја претпоставка...а овој гладио ке сака да го стави Татароглу за премиер ваљда...ке биде интересно у секој случај.

И да..Хусну со нов имиџ :pos2:...а Казим како мава лелеј :)
И ке ми биде мило Булут да ги убие на Јилдиз и на Давут :)
Преодот од една во друга сезона на а1 го направија во една „нивна“ епизода и затоа изгледаше малку лошо и рамбовски.
Инаку, да ќе ти биде мило затоа што Булут ќе го убие Јилдиз, ама Давут не.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
малку друго значење има гладио во филмот...суштината е иста но начинот на кој е претставено е различно...

M

Moon Child

Гостин
Многу ми е смешен оној што све живо пали :pos: Крвав ми е типот :) Оној пак што му е помошник а уствари шпиун (им ги заборавам имињава) вика ми здосади од палење на луѓе :pos: :pos:

А што ќе се случи сега, нели тој палачот на луѓе ставил бензин на комбето со кое планираат да бегаат? Како ќе се спасат? Ај нека ме удостои некoј со спојлерче :smir:

A

apidrone

Гостин
Многу ми е смешен оној што све живо пали :pos: Крвав ми е типот :) Оној пак што му е помошник а уствари шпиун (им ги заборавам имињава) вика ми здосади од палење на луѓе :pos: :pos:

А што ќе се случи сега, нели тој палачот на луѓе ставил бензин на комбето со кое планираат да бегаат? Како ќе се спасат? Ај нека ме удостои некoј со спојлерче :smir:
Пироманот се вика Џеват Акарсу, а помошникот (шпион) Јилмаз :smir:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Кај да ја најдам музиката кога Ерхан го донесоа во болница,Мемати кога ги гледаше Невзат и Пурмуз покриени со чаршав,тоа беше Искендер кога го нападна Полат и кога ги уби Невзат,Ерен и Пурмуз...Никако не можам да ја најдам таа музика

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
R.I.P Чето...Mуро на најлош можен начин умре

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.549
Поени од реакции
5.536
R.I.P Чето...Mуро на најлош можен начин умре
Да, од сите тројца она со Муро некако најжално беше =\

Си заминаа 3 легендарни ликови, ама ете се појави нов... внукот Ведат хахаха и тој откачен, треба само да се спои со Хусну :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Убавецот :pos2::pos2:

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Како умреа Муро и Чето ? Не сум го гледал две недели веќе. :)

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Чето се удави, Муро бомбаш самоубиец :D

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Не славен крај за Муро. :(

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.402
Поени од реакции
25.262
Дај некој нека ја постира сцената кај што умира Муро, барав на јутјуб ама неуспешно.

Едит, најдов

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Толку од Муро..:(:(:(

Kajgana Shop

На врв Bottom