Kurtlar Vadisi - Долина на волците

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Јас и на Ибрахим му реков
-А1 се најклошарската телевизија и со сигурност ке ја затворат поради тоа што се преглупи
Па шо кур гледаш ако се преглупи,ако се преглупи како шо викаш не гледај а1 ни поради Долината,гледај си на алсат

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.827
Поени од реакции
12.268
А1 се вистина глупава телевизија ама проблемот е што другите се уште поглупави

JOE

Пелистер Битола
Член од
31 март 2007
Мислења
3.030
Поени од реакции
625
Па шо кур гледаш ако се преглупи,ако се преглупи како шо викаш не гледај а1 ни поради Долината,гледај си на алсат
А шо тебе убо тие во понеделник идол да гледаш а сега и во петок да не се емитува ти одговара тоа тебе???? а од друга страна Лисјата Паѓаат ја даваат од пон до петок

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130
А шо тебе убо тие во понеделник идол да гледаш а сега и во петок да не се емитува ти одговара тоа тебе???? а од друга страна Лисјата Паѓаат ја даваат од пон до петок
И сабота ја заборај .

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Оваа серија Долина на волците - Заседа е засега во пет сезони во Турција се прикажува 5-тата сезона која моментално е 123 епизода, кај нас на А1 се емитува моментално третата сезона која завршува за 2-3 епизоди или да објаснам вака третава сезона е до 63-та епизода, потоа следува 4-тата сезона која е од 64-93-та епизода, потоа следува од 94-1хх како 5-та сезона.

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Не ми убаво,ама вчера не даваа ради празникот,идол не гледам,ама да е до мене....Нареднава недела си е нормално,од вторник па се до петок ќе даваат....

AFI

Член од
17 ноември 2009
Мислења
389
Поени од реакции
98
-Да се обложиме ибрахим на мемати дека ке умре
Денеска да не се обложуваме господине Фикрет
-Неможе ибрахим сивас ке победи
Мемати е сведок така, не тој ќе биде мртов
:pos2::tapp:

Отиде и ЗИБЕН ЗИБЕН..:pop:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Жив е, каде и да е ќе видите. Ваљда епизодава

Булут е Чак Норис? Со цевката во уста го стрелаа и да преживее?
Добра реалност има филмов...

Ама ќе си го гледам пак јас.

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Леле реков Булут отиде, се изнервирав. Ама кога видов сцената како го носат во отпадот знаев дека нема да умре.
Мр.47 не е тотално нереално да се преживее, така да нема ништо научна фантастика тука.
Плус да го утепаа Булут ќе беше досадно :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

И докторот ти кажа под вилицата негде е погоден и зато преживеа а да го погодеше в мозок пример ке пцојсаше ко пес ..

Пс толку од онај грдион Џеват? Се праеше кизнај шо и му прсна 2-3 куршуми Полат :pos2:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
И докторот ти кажа под вилицата негде е погоден и зато преживеа а да го погодеше в мозок пример ке пцојсаше ко пес ..

Пс толку од онај грдион Џеват? Се праеше кизнај шо и му прсна 2-3 куршуми Полат :pos2:

Докторот ништо не ми кажа.
Иначе чув што кажа, а и си го помислив истото пред да биде кажано од докторот во серијава. Да е застрелан под одреден агол во уста за куршумот да излезе низ врат и притоа да не го повреди мозокот негов.
Сето ова се случи 10-15мин пред да го пишам постот погоре.

Заеби го Џеват. И тој ќе преживее. Жив беше во УТРЕ ВО ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ ЌЕ ГЛЕДАТЕ.........

p.s. Еве ви обид за самоубиство кое според мене би требало да биде само убиство, а не ОБИД.
Тоа со Булут, ајде ќе го сфатам некако, ама ова?! За тие кои не ја гледале серијата од видеото подоле, типот преживеа.
моментот е после 1:50

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.355
Поени од реакции
2.248
Што се случи денес, нека пише некој ако не го мрзи, бидејки не гледав :)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445

SPOILER ALERT, дај криј ги барем.

Инаку уште кога Јилдиз го пукаше видов дека ја утна работата и дека Булут ќе преживее. Се виде како овај на криво му го намести пиштолот и како му се направи дупка негде на образот. Дали згрешил дали намерно ќе видиме.. (ако знаеш не кажувај :))

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.827
Поени од реакции
12.268
SPOILER ALERT, дај криј ги барем.

Инаку уште кога Јилдиз го пукаше видов дека ја утна работата и дека Булут ќе преживее. Се виде како овај на криво му го намести пиштолот и како му се направи дупка негде на образот. Дали згрешил дали намерно ќе видиме.. (ако знаеш не кажувај :))
Абе нема што да се кажува. Не беше намерно му се тресеа рацете плус замижа. Човекот што се вели немаше пукано со пиштол освен во Жулиде еднаш.

--- надополнето ---

Ама откако Фикрет го уби брат му излегува надвор и Ибрахим му вели: Што се случи господине?
ФИкрет - Го убив брат ми....нели ти реков Ибрахим? Сега и Бешикташ ќе биде шампион ќе видиш :pos2:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Докторот ништо не ми кажа.
Иначе чув што кажа, а и си го помислив истото пред да биде кажано од докторот во серијава. Да е застрелан под одреден агол во уста за куршумот да излезе низ врат и притоа да не го повреди мозокот негов.
Сето ова се случи 10-15мин пред да го пишам постот погоре.

Заеби го Џеват. И тој ќе преживее. Жив беше во УТРЕ ВО ДОЛИНА НА ВОЛЦИТЕ ЌЕ ГЛЕДАТЕ.........

p.s. Еве ви обид за самоубиство кое според мене би требало да биде само убиство, а не ОБИД.
Тоа со Булут, ајде ќе го сфатам некако, ама ова?! За тие кои не ја гледале серијата од видеото подоле, типот преживеа.
моментот е после 1:50
Каква врска има видеово со темава?

Kajgana Shop

На врв Bottom