Нема шанси, Искендер е веќе мртов и тоа го има и на Јутјуб. Уште колку работи има да се случат... Кој го копка, нека си глеа клипови
А мислам дека за денес најавија епизода... сеа глеам на сајтот пишува дека ќе има она И јас имам талент
Според програмата во моментов треба да има ЈАС ИМАМ ТАЛЕНТ, а не ИДОЛ.
Така да, ќе видиме, јас имам надеж дека можеби ќе пуштат. Само ова им го глеам и уште да не го пуштат, срамота..
Сеа кажаа, ВО ВТОРНИК ВО ДОЛИНА......................
Скапаници ,ај ова идолов некако веќе се навикнав понеделник ,ама и петок е премногу,само 3 дена да го даваат е премалку!!!
Каков идол какви таленти бе дај волците ,умреници едни!!!
лелеле а1 копилињаааа -.-
иначе..жал ми падна за Јилдерим и Хало
интересните ликови почна да ги снемува од новиве добар е помошникот на Џеват..тој Јилмаз мислам се вика..Џеват: Што е ова Јилмаз..Јилмаз: Трупец ага,трупец... ))
Јас најдов торент, пуштив да се симнуваат, ако најдам и превод супер, ако не ќе ги гледам така.
Преку тит ми дојдоа а1. Не ја ни уклучувам веќе и така само ради серијава ја гледав. Нека си даваат идол.
Според мене би требало да даваат наредниот петок,овој петок не даваат ради Велигден,оти Волците е филм во кој има крв,насилство и убиства,знам за Божиќ не даваа....
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.