Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
ЕЕЕ видеово одлично феноменално.Муро ѕверка права.Секоја чест за човекот кој го синхронизира.:pos2:
Инаку не знам дали сте го забележале оној помошникот на претседателот на организацијата. АХА ШЕФЕ!!
Тоа АХА го користи секогаш на почеток од реченица и на крај од реченицата.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos2: Шефе еве ги парите од рекет и хероин АХА !!! Го најдовте Муро? Не ќе побараме на секое место АХА !!!
Инаку овој Јилдерин е фаца.......
Муро: Ај хоп со
Јилдерин: Ај хоуп соуу ??

Се пресмеав вечерва од Муро и Чето.......Една од најсмешните епизоди....АХА го мавнаа

Бабо!!!Бабо мори!!!!!!!!
Донеси кадаефот,на шефот му падна шекерот!!!!!!!!!
:pos2:

Инаку не знам дали сте го забележале оној помошникот на претседателот на организацијата. АХА ШЕФЕ!!
Тоа АХА го користи секогаш на почеток од реченица и на крај од реченицата.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

: Го најдовте Муро? Не ќе побараме на секое место АХА !!!

Шефе,го најдов Муро.Да му пукам в глава, АХА ? :pos::pos:

Некој да кажи отприлика уште колку епизоди има до крајот?

Јас како што знам уште се снима во Турција и излегува по епизода на неодреден тајминг.

Инаку, дали некој го гледал филмот што се дава во Рамстор?
Впечатоци некакви да сподели?

Идиоти, имприалисти, капиталисти, по секоја цена ќе измешаат вода во бензинот!
Кај овие мајките додаваат вода во своето млеко, а да не ставаат вода во бензинот?
Налет нека се бе... Сепак ние да не го расипеме расположението:

На сред село тапан чука тапан чука РУМ ДУМ ДУМ... :pos: :pos: :pos:

Јас како што знам уште се снима во Турција и излегува по епизода на неодреден тајминг.

Инаку, дали некој го гледал филмот што се дава во Рамстор?
Впечатоци некакви да сподели?
Мој предлог подобро оди во Милениум гледај го, сто пати појако ќе го доживејш филмот него во Рамстор. Јас вечерниов термин од 10 и 30 го фатив.
Иначе серијата не сум ја гледал никогаш, туку од што сум слушнал од дома ја гледаат па знаев нешто. Ама бев да го гледам филмот и го добив тоа што го очекував - акција во стил на Expendables. Има многу јаки ефекти, приказна така-така, многу акција, малку зборување. Нешто ко да играш Call of Duty: Modern Warfare и после да го гледаш The Expendables.
:)

Отидоа и Невзат и Пурмуз........Криво ми е шо умреа без борба.

Отидоа и Невзат и Пурмуз........Криво ми е шо умреа без борба.
И Ерхан... поназад имаше неколку клипа оставено, баш со тоа...
Иначе Турциве не можеа да смислат ништо што здрав разум би го прифатил, во врска со бегството на Искендер... Тука имам замерка.

Иначе Турциве не можеа да смислат ништо што здрав разум би го прифатил, во врска со бегството на Искендер... Тука имам замерка.
Ерхан нема да умре, само ќе остане без една рака.
Во наредната епизода камионот ќе му ја прегази раката.

Ја имам замерка шо во филмов освен Полат,Мемати Абдуле и Ерхан ке умрат сите кога тогаш

Ептен е глуп филмот... Да ви го раскажам? Епа еве

4ца Турци тепаат 500 Израелци

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom