Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
вие мутавиве ( Јас не сум за А1 ) не ја пуштија денеска :drk:
Можи дека не си А1 затоа е. Како што иди можи да го прекинат.
Пуштаа некој си концерт, заради празникот изгледа. Утре продолжуваат.

Зш на јутуб се избришани видеата од волциве, што фино си гледав таму. Да не знаете каде може на друго место да се гледа.
Јас на гугл видеос ги барав кога сакав да видам нешто (од веќе емитувани на а1) ги најдував таму. Е сега тоа гугл видеос бара и од други сервиси за видео па така ги најдов од dailymotion. Таму се со најдобар квалитет и се пратени од самиот издавач.
Оди овде http://www.dailymotion.com/panafilm и кликни на Playlists (или од овде директно кликни), ги има сите епизоди.

^ другар фала многу, барем ќе имам занимација пак да ги гледам.

Еве една вест која што ќе ги израдува љубителите на Долина на волците.
Од денеска во Кино Милениум во 17:30 , 20:00 и 22:30 ќе игра филмот Долина на волците - Палестина

Потврда на информацијата - http://www.kinomilenium.mk/

Муро,Чето и Јилдерин со воа ладата зигули шема се........Комедии се....

Од епизода во епизода се поинтересен ми е филмов,дефинитивно најдобра серија,Ерхан и Абдулхеј биле во Скопје на промоција на филмот.

Интересна серија чим татко ми ја гледат редовно значит вредит .. прва серија шо ја пратит е таја ..!! Чето , Муро Елдрин ЗАКОН!!!!

Најновиот филм Долина на волците Палестина од 18 февруари до 18 март се прикажува во кината Рамстор и Милениум во Скопје.

Да објасни некој на крастко вчера што се дешаваше со Долина на волците, нека ја раскажи серијата ако не ве мрзи ?

Од епизода во епизода се поинтересен ми е филмов,дефинитивно најдобра серија,Ерхан и Абдулхеј биле во Скопје на промоција на филмот.

Ден претходно пред да идат за Скопје биле во Тетово!

Овој филмот Палестина многу добар...се почнува со нападот на Израел над бродот што носи хуманитарна помош за палестинците! Потоа Полат,Мемати и Абдулхеј одат во Палестина..

^ Ој ти шише шарено (пљас), кој те тебе шареше, кој те тебе шареше, за мене те чуваше.... е лелелеллеле :pos: Закон е МУРО еј, особено коа ќе почне со она лелелелеле... :pos: :pos:

ЕЕЕ видеово одлично феноменално.Муро ѕверка права.Секоја чест за човекот кој го синхронизира.:pos2:
Инаку не знам дали сте го забележале оној помошникот на претседателот на организацијата. АХА ШЕФЕ!!
Тоа АХА го користи секогаш на почеток од реченица и на крај од реченицата.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom