Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Абе остајте го, не знае што зборува... :)))

^ Па кога збореше Мемати со Ќазим некој од овие двајца ја помери раката...

Младен, незнаем што зборувам, ама знаем што гледам :toe:

^ Па кога збореше Мемати со Ќазим некој од овие двајца ја помери раката...

Младен, незнаем што зборувам, ама знаем што гледам :toe:

хахаха па нели гледаше дека се погребани, иначе тебе така ти се имаа причинато :P

хахаха па нели гледаше дека се погребани, иначе тебе така ти се имаа причинато :P

Гледав дека се “погребани“, ама ова со раката го видов и ја а и брат ми го примети истото, мислев дека се нешто договорени докторите со Алпер, да ги прикријат Невзет и Пурмус додека не се врати Полат за Искендер да не ги убие...

Гледав дека се “погребани“, ама ова со раката го видов и ја а и брат ми го примети истото, мислев дека се нешто договорени докторите со Алпер, да ги прикријат Невзет и Пурмус додека не се врати Полат за Искендер да не ги убие...
Нема врска тоа. Омер ги погреба нив.

[video=google;-2834087305140428779]http://video.google.com/videoplay?docid=-2834087305140428779#[/video]
56:00

[video=google;-2834087305140428779]http://video.google.com/videoplay?docid=-2834087305140428779#[/video]
56:00

Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.

Moze toa e greska pri snimanje, mrdnal so rakata sto i ne e tolku nenormalno. Jas ti kazuvam, gi imam gledano site epizodi do kraj i Nevzat, Purmuz i Eren se mrtvi. Nema da se pojavat ponatamu.

Штом така викаш значи е сигурно грешка при снимање, но барем им докажав на тие што не ми веруваа дека ја мрдна Невзет раката.

кај ги имаш гледано брат ? и со превод ли ?

^Еј фала мајсотре :) Иначе може некој да најди видео кога Муро ќе пее ој ти шише шарено,никако неможам да го најдам. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom