Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа песнава Cendere има неколку верзии, гледам во последно време ја пуштаат таа пиано верзијата, ама има и една друга, нова, само со гитара е. Мислам дека беше на сцената кога после смртта на Елиф на семафор девојчето кога му кажа на Полат дека и она се вика Елиф. Ај некој ако ја има нека стави линк, не можам да ја најдам, од сите други верзии најдов, од таа не можам.

Ќе преживее,ама во некоја од наредите епизоди мислам ке има страшна смрт,ке му ја исечат главата и ке му ја пратат на Полат..Оваа информација ми е од "рекла казала'' може и да не е точна......

Точна е информацијата. Ќе му ја исечат главата. Ама нема да е сега, некаде 60 и некоја епизода ќе е.

Точна е информацијата. Ќе му ја исечат главата. Ама нема да е сега, некаде 60 и некоја епизода ќе е.

WTF ????? :nerv::nerv::nerv::nerv::tapp::tapp: абе ќе ги тужам еејјј!!! Ќе ги заколам режисерите....мајчето да им ****!!! Заслужи човекот подостоинствено да умре!!!!

Гледам позитивни промeни во серијава. Ми се допаѓа квалилетот на снимката, за разлика од тоа што беше предходно...

Слушнав али не сум сигурен.Дали серијава е снимена врз база на вистинска приказна?

Гледам позитивни промeни во серијава. Ми се допаѓа квалилетот на снимката, за разлика од тоа што беше предходно...

Многу е нормално такви работи да се случуваат. После толку епизоди од првата сезона, глумците а и режисерите се поискусни.

Ти си ненормален. Кој те лажел алал да му е.

--- надополнето ---

Само едно не можев да сватам. Серијава уште се снима или завршена е?

Ти си ненормален. Кој те лажел алал да му е.

--- надополнето ---

Само едно не можев да сватам. Серијава уште се снима или завршена е?

Уште се снима.

Ако мемати умре, како е во Палестина долгометражниов ?

Сеуште се снима Заседа или друга сезона?

Да, Заседа.
Инаку Мемати не умира, има момент што го гледав по стриминг на нет каде Искендер го фаќа и планира да го убие, ама како што знам па го има и понатака, така да Мемати не умира до крај.

Па за да гледаме повеќе денови.....Инаку Омер у наредната епизода ке го убијат или.....И Тунџај Камилата уште колку ке го има?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom