Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Момци кај отиде бе Абедин?? Не е некако интересен Тунџај без него :pos2:

Што бидна работава со Абдуле.......Ке го предаде ли Полат или,а овој Танер кој копук е......Иначе у петокот интересна епизода со Нерзат кога му рече на Полат за цвеќињата дека се животни,и Полат му вика не се животни растенија се.:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Компјутерџијата многу ми е јак :pos:

добро ефенди:vozbud::pos2:

леле ама ме нервираат а1 со ова гласовиве 7 луѓе имаат и глупо е малце. Истите луѓе синхронизираат по 3-4

Што ќе биде со овој Абдулхеи гледам се сврте против Полат ??

erhan-ufak-gullu-erhan.jpg

:helou:

Што ќе биде со овој Абдулхеи гледам се сврте против Полат ??
Не не верувам во такво нешто.
Полат и Абдуљ играат некоја игра мегусебе за да го испитаат овој главниот на КГТ.
Искрено јас така мислам.

Булут ама го зачука овој Кемал,па главата од багажникот му ја мава комедии:pos2::pos2::pos2::pos2:

Не не верувам во такво нешто.
Полат и Абдуљ играат некоја игра мегусебе за да го испитаат овој главниот на КГТ.
Искрено јас така мислам.

Ако играат игра зошто Абдул нишанеше во Полат?

Ако играат игра зошто Абдул нишанеше во Полат?
Абдуљ не нишанеше во Полат.Таква беше акцијата.Полат знаеше дека овој другиот ке се обиде да го убие со снајперист.
Абдуљ така си го криеше неговиот нишан.Ако гагаше во друго нешто тогаш би му го виделе и Полат би бил убиен.

Абедин не го отепаја в затвор ?

Абедин го снема уште Љазија откога го отепаа...Нели се тепаа со тој шо го прободе со нож Зија и Тунџај у лудница го однесоа,а а Абедин викаше кај е батко Тунџај и лупаше врз решетките и оттогаш го нема....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom