Евровизија 2010

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
франција франција... без заебанција :) девојчето победи оти претходно имаше високо и широко платена реклама... иначе ми е ... горе доле... онака. ок. Франција ми е фав

убава е песната. единствена, оригинална, несекојдневна, а нашана е се обратно од ова што го кажав :toe:

убава е песната. единствена, оригинална, несекојдневна, а нашана е се обратно од ова што го кажав :toe:
nasata najobicna...sekoja godina isti pesni prakame...mozeme preku godinata 20 neobicni pesni koi ke stanat hitovi da napravime...a za evrovizija najobicna...:S:S
takva treba kako germanija ili na francija...

Девојчево што победи не потсеќа на Kate Nash?

Европејците не сакаат муслимани... тоа е факт! И наместоследната година во Берлин, во Истанбул да си беше Евровизијата... ама нема...

Бах баш еве сеа ја слушнав германскава песна и тапа. Нишо посебно.
Ова е дефинитивно најневпечатливата песна што победила во последниве неколку години.
И целосно ова е најдосадниот Евросонг.

Француската беше најдобра без конуренција...ама на Евросонг не победува секогаш најдобарата песна. Сигурно „Але Але“ ќе биде хит летово, посебно за Светското Првенство.

Кипар имаа најдобра песна од финалистите, барем мене највеќе ми се бендиса. Турска беше добра, Романија беше ок... Победничката, интересна. Заразно рефренче, интересен глас... се на се симпатично песниче.

Супер е победничката песна... Една од најдобрите песни во споредба со оние што порано победувале.

Инаку најтапа што некогаш победила е онаа на Марија Шерифовиќ.

Јас ви реков дека Швабите повторно се спремни за светска доминација!

Победничката Лена им пее на сите оние на кои не им се допаѓа нејзиниот англиски акцент :)

Македонче доста коваш заговори, да ве чита некој од страна ке ви се смее.

Nie voopsto ne trebase da glasame vo polufinale za Grcija...

Takvi turbofolk idioti nema da dobijat nisto (Stankovic i toj Grkot)...

Patem luge,Grcija se povlekva od Evrovizija slednata godina.

Trebase da se razglasi na TV da ne se glasa za Grckite pederchista pred da se odrzi Evrovizijata...Tie sakaat da ni smenat ime na drzava,pa kamoli nie da mu davame poeni...toa e bezpotrebno...

Nie voopsto ne trebase da glasame vo polufinale za Grcija...

Takvi turbofolk idioti nema da dobijat nisto (Stankovic i toj Grkot)...

Patem luge,Grcija se povlekva od Evrovizija slednata godina.

Trebase da se razglasi na TV da ne se glasa za Grckite pederchista pred da se odrzi Evrovizijata...Tie sakaat da ni smenat ime na drzava,pa kamoli nie da mu davame poeni...toa e bezpotrebno...

Macedonia, free country

кој са кој сака си гласа, не моеш да наредиш некому. :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom