Евровизија 2010

radica

never mind
Член од
21 октомври 2007
Мислења
599
Поени од реакции
36
Победничката песна има само певливо рефренчe и едно убаво лице кое изгледа ја освои публиката...ако воопшто тука нешто можеше да се освои...
Овогодинешната евровизија нуди доста слаби по квалитет песни, тука ќе ја издвојам нашата песна, песните на Грузија и Исланд како едни од подобрите. Песната на данците е ок, но искрено кога ја слушам како да не живеам во ова време, туку треба да се вратам доста години наназад.Но сите овие над оваа победничката во секој случај.Ленка без никаков сценски настап, никаква кореографија, за лошиот акцент да не зборуваме.
Да се надеваме идната година многу подобри песни и влез на Македонија во финале, со нејзиното уставно име :)

P

PewDiePie

Гостин
Втора година по ред победува песничка што звучи како песна за на Златно Славејче. :tapp: Страшно е ова колку Евроопа нема вкус за музика страшно. За следната година очекувам ESC да се врати на балканот,само да има песни со душа што се вика,како што беа Лане Моје,Лејла,Вукови умиру сами и ред други.

Ѓоко вака така испадна дека една од најубавите песни имал,јбг ама едноставно неможе да се тргне впечатокот дека исто така детската песничка на Влатче ќе имаше каде каде подобар пласман.

R

Rigel Kent

Гостин
Pesnickata na Lena bese super:).
A za nas treba da si znaeme deka ne mozeme da se borime protiv klanot na bivsi sovetski republiki.

Uste dolgo nema da vlezeme vo finale (po pat na sosedsko glasanje)

Inaku koj ima super pesna site glasaat za pesnata.Dokaz e i Germanija, dosega bese non stop megju poslednite no sega pobedi.:)

PS.Ova e najlosiot plasman na Evrovizija.

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.099
Поени од реакции
174
Pak li mu dadovme poeni na prokletite Grci???

Do koga,ke bideme prodadeni dusi???Tie nejkat na pat da ne vidat ni mu se lizime i glasame za niv...ziva katastrofa...:(

Barem spikerkava Karolina Petkovska mozese da kazi nesto kako na primer ''vi preporacuvam da ne glasate za Grcija ovaa godina'' ili nesto slicno...

Ako sme drzava ne treba da glasame za nekoj,so ni saka loso,i so nejki voopsto da ne vidi...

Imalo Grci pedercishta vo Makedonija???Kako da ne :O

U

UniqueGirl

Гостин
Која ебана политика еј.
Добија доста поени ради финансиската поддршка шо ја дадоа на мизериите.
Доста ја вртеа на радио.
Бледа копија, неоригиналност.
Мои фаворити: Литванија, Турција, Франција...
Нашата наравно, ми се свиѓаше, добар перформанс.
Другото смече,
секоја година евтина пародија која
се сервира и сити глутница од бедотија и патетика.

G-Ms|

I'm Popeye the sailor man
Член од
2 ноември 2009
Мислења
60
Поени од реакции
3
романија најуба песна имаше.. онаа шо победи девојчено 15 години гзот незнае да си го избриши ке писка таму..

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
Нека им е честито победата на победниците.:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Која ебана политика еј.
Добија доста поени ради финансиската поддршка шо ја дадоа на мизериите.
Доста ја вртеа на радио.
Бледа копија, неоригиналност.
Мои фаворити: Литванија, Турција, Франција...
Нашата наравно, ми се свиѓаше, добар перформанс.
Другото смече,
секоја година евтина пародија која
се сервира и сити глутница од бедотија и патетика.
Македонче доста коваш заговори, да ве чита некој од страна ке ви се смее.

U

UniqueGirl

Гостин
Македонче доста коваш заговори, да ве чита некој од страна ке ви се смее.
Да саав укусот да ми кореспондира со националниот идентитет ќе ја пишев Србија.
Патем, за укус не се распраа.
Е! Фала на пажња.

H

HITCH

Гостин
Јас мислам дека гласовите се пола - пола и жирито дало гласови за педериве, тоа ми е поверојатно :toe: или БЦ и Фрле потпомогнати од Тито и од Столе одраборувале пари :pos: сори морав да ги спомнам :smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Да саав укусот да ми кореспондира со националниот идентитет ќе ја пишев Србија.
Патем, за укус не се распраа.
Е! Фала на пажња.
Знаеш колку проценти народ од ЕУ гледа евровизија, и колку проценти од тој народ шо гледа евровизија му е гајле за финансиската поддршка и колку знаат. Пропадната теза, не ковајте заговори, ептен сериозно евровизија ви изгледа, а за нив е исто ко за мене и за тебе валандово фест.

U

UniqueGirl

Гостин
Знаеш колку проценти народ од ЕУ гледа евровизија, и колку проценти од тој народ шо гледа евровизија му е гајле за финансиската поддршка и колку знаат.
Ма мое мнение.
т.е
дали си свесен на колку примедби наишла од
германските критичари?!
Не е фората само да лупеташ безвеза. :icon_lol:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.523
Поени од реакции
22.164
Браво за Германија, иако Франција ми беше онака најдобра. Сепак Лена заслужено победи.

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Ја изгледав и Германија, добра е за ГЛЕДАЊЕ, а за слушање не баш.

Да не ги симнувам сите песни да не ги слушам, некој што ги има слушано ако може да ми каже дали има песни што се со поинаков стил, да не е балада или поп
na francija...mnogu jaka pesna..

Kajgana Shop

На врв Bottom