I jas nikogas ne gledam karakterno koj e dobar za da go slusam toa mi e preterano glupavo razmisluvanje.Ako e genijalec za muzika sekako deka ke go slusam.Sekoj na razlicni stvari se pali
.Mene najveke shred mi e kef i arpegios najrazlicni lickovi.Se sto ke mi dojde pri raka i mi se sviga za vezbanje se vezbam ne odbivam nisto,sekako deka se sto e najdeno za vezbanje e dobrodojdeno
.Ne mislev da odam kontra ne me sfakaj pogresno samo si kazam mislenje
.Ali mislev deka do stignuvanjeto za tehnicki svirenje treba da se izvezbaat dosta tehniki koi odzemaat dosta vreme i baraat ogromna posvetenost.Pr za da se stigne do shred mora da se znae dobro da se trza alternate.Potoa za da se dojde do tapping arpegios edna od moite omileni tehniki prvo treba dobro da se poznavaat poednostavni tapping lickovi.Za dobar String Skip arpegio lick treba da se znae ednostaven string skipping lick koj sepak koga ke se navezba i arpegioto izgleda ednostaven a od pocetokot sekako deka i toj si ima tezina na sovladuvanje.Posledno so sakav mi bese da odam kontra se nadevam ne si me sfatil taka