имам зашто да немам ама пак се навраќаме на она што го кажав глуп народ што ако излезеш на улица кога ке те гледаат ко телиња и кесе плашат да не им избега мизеријата во којашто живеат, иначе колку за твоја информација имам учествувано во работнички штрајкови сум бил и во штрајкувачки одбор и тоа пази во приватна фирма кај ГАЗДА
од кој што сите се плашат, и знаеш што двапати штрајк дигавне против тој наш газда и му ебавме мамата, успеавме да си ја вратиме фирмата во наши раце, е кога ни стана јасно дека плаќа судии итн итн и дека нај веројатно ке успее со помош на корупција да ја земе фирмата дигнавне по трет пат штрајк, 6 Шест месеци не работевне немаше за нас и немаше ни за него, фрлаше пари на полиции судови адвокати и се што имаше спечалено потроши на мито и корупција, сметки му стигаа немаше никаков профит во мегувреме сите поднесовне тужби за стаж плати доприноси итн, сите работници беа обештетени тоест си го земавне делот, а тој сега е голтар е јабига никој не бара газда на конкурс а сите ние кој работевне таму се снајдовне повторно и пази мајката никој не умре за јадење затоа теоријата има и полошо не држи пошто полошо од ова нема,ако сум сам ке ме распарчат дур да трепнеш ама сите ако излезат малку потешко неможе сите да ги уништат