Скијање и сноуборд

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување

Што возите на снег?

• Вкупно гласачи
    250
1.73001_d.jpg

Xak, еве поточно бордот како изгледа. :)

Може ли некој да ми каже, колку е карта за Маврово ако сакаш само да се качиш со жичара, али да не скијаш.

Дечки за викендов што иде или тој после него, како е за скијање, ќе има снег или тешко?

Јас бев вчера на бурек до Тетово пошто шапка не беше пуштена... за да скијаме идниот викенд било каде треба да заврне нов снег барем 2цм и температурата да не отиде над 3 степени. Според мене тоа тешко да се случи.

Дечки, дали и за скијање важи оноа ’никад не е касно да се научи’?:pipi:

Планирам во сабота во Маврово да отидам. Се надевам дека ќе се погоди времето.

Во Банско да не бил некој сега скоро?

Повеќе би ти го препорачал Боровец. Едино ако не сакаш стварно да одмориш, пошто Банско ептен малку кафичи/клубови има за разлика од Боровец. А за тековна состојба таму, не би знаел да ти кажам.

Само што се вратив од Маврово, времето ептен се погоди, немаше ни многу гужва. Најбед што изгорев во фацата. -.-

Повеќе би ти го препорачал Боровец. Едино ако не сакаш стварно да одмориш, пошто Банско ептен малку кафичи/клубови има за разлика од Боровец. А за тековна состојба таму, не би знаел да ти кажам.

Само што се вратив од Маврово, времето ептен се погоди, немаше ни многу гужва. Најбед што изгорев во фацата. -.-

Па не би рекол. Прво Банско е најдобро опремен и најголем ски центар во источна и јужна Европа.
За ноќен живот има дефинитивно најдобри места за излегување, додека Боровец нема каде да прошеташ нешто слично како на Копаоник односно хотелите се одма до жичара и тоа е целото место.

Па не би рекол. Прво Банско е најдобро опремен и најголем ски центар во источна и јужна Европа.
За ноќен живот има дефинитивно најдобри места за излегување, додека Боровец нема каде да прошеташ нешто слично како на Копаоник односно хотелите се одма до жичара и тоа е целото место.

Незнам, јас само пренесов импресии од другари што беа зимово.

Скијање е sooooooooo last year...
сеа сите бордаат :icon_cool

Скијање е sooooooooo last year...
сеа сите бордаат :icon_cool

Мене па скијањето ми прави поголем мерак..иако понекогаш иам поголема желба за бордање, скиите се незаменливи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom