ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И јас истово се прашував во моментов... Очигледно не трипаме двајцата... Боже ама зачестија чудава :(
па после толку дождови логично е да има и зачестени земјотреси.. нека ги има само да не се појаки.. тогаш е страшно !

--- надополнето ---

Ај у пм цело време ги испуштам земјотресиве, ниеден не фатив.
остај.. исто и ја.. у живот само еден земјотрес иам осетено и онака коа го осетив си викам шо е ова бе сеа шо ми се дешава.. и па ко нишо да не било :\

2 zrtvi, edvaj preziveavme fala mu na Gospod.......... izvinete za kirilica so nemam.......... ovde vo Kraljevo e horor.....

Јас не можам да се начудам како може да сакате да осетите земјотрес.Среќа вчера не го осетив бидејќи спиев али мрзам земјотреси што траат подолго време.

Јас не можам да се начудам како може да сакате да осетите земјотрес.Среќа вчера не го осетив бидејќи спиев али мрзам земјотреси што траат подолго време.

Некои се радуваат како дете на лижавче..а да ги здрма појако ќе ги прашам после

Ме вадат од памет земјотресите! Го осетив и овој и тој пред 3-4 недели што беше, а на 7ми спрат и не е толку забавно да осетиш земјотрес!

Во такви моменти гледам дека верувам во Господ!

Од сите земјотреси во последно време само првиот го осетив....... другиве ич.ама доста се.

А баш вчера се расипа лифтот и во критичниот момент не работеше :)

Дали пред малце имаше земјотрес или ми се причинило ?

Дали пред малце имаше земјотрес или ми се причинило ?

Нема ништо регистрирано, последниот бил во Србија во 11:40, 2 степени :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom