Скијање и сноуборд

• Креатор на темата Креатор на темата Dimitarc
  • Време на започнување Време на започнување

Што возите на снег?

• Вкупно гласачи
    250
За snowboard во Madness, Dropin, X Shop пантолоните почнуваат од кај 10000 денари па нагоре, јакните исто така да скијање не би требало да е поразлично. Мој совет иди во Автокоманда има еден „магацин“, за многу евтини пари ќе се опремиш топ со топ опрема (истата како во продавниците само малце постар модел, а за 1/5 и поевтино од цената).
kade e potocno mafacinot vo avtokomanda . ako imash daj broj
:helou:

Сакам да пробам и на сноуборд, уште од лани, ама мислам дека нема да го сакам толку како скијањето. Ова ми е невиден филинг. :)
Пробано конечно годинава, и никогаш повеќе, фала. Крајно нелогично, да не речам и глупаво. Скиите се се`уште незаменливи за мене. :wub:

Прашање, на Кожув, уште е само техничкиот пат за до горе?

Скијање со скии едвај чекам да заврне снег и право да излезам надвор да се скијам едноставно сакам снег подобро е да почнеш да скиеш а уште полесно да научиш да скиеш:).

Пробано конечно годинава, и никогаш повеќе, фала. Крајно нелогично, да не речам и глупаво. Скиите се се`уште незаменливи за мене. :wub:

Прашање, на Кожув, уште е само техничкиот пат за до горе?

Зошто нелогично? Се е физика :)

Како е снегот на планиниве? Може после испити ако има снег некаде ќе отидам, ако ништо друго да посликам.

Следниов викенд (на сабота(28ми) и недела(1ви)) ќе има сноуборд куп на Кожуф, натпреварот ќе биде во 2 дисциплини slope style и big air, ќе има луѓе од повеќе земји, ќе биде забавно, сите што се во можност се поканети да дојдат и да гледаат :) Натпреварот е организиран од страна на Snowboard клубот „Полар“.

Ако одам сигурно нема да одам за да гледам... Не пропуштам барем додека има снег... :helou:

Ако одам сигурно нема да одам за да гледам... Не пропуштам барем додека има снег... :helou:

Ти што возиш скии или сноуборд?
Јас планирам еве сега петок сабота недела на Кожуф и следната или таа по неа недела на Шапка еднаш да ја ѕирнам Церепашина и толку да затворам сезона :)

знае некој за на кожув колку е биде цената викендов, дали ке ке има некои ораганизиран превоз итн...?

Годинава за жал имав само една шанса да одам на Шапка да поскијам. Требаше вчера пак да одам, ама болестиве ми го попречија патот. :toe:
Се надевам барем на уште едно спуштање на Шапка годинава.
Иначе на анкетава гласав за скии, на сноуборд некако ми е страв да се качам :)

Ти што возиш скии или сноуборд?
Јас планирам еве сега петок сабота недела на Кожуф и следната или таа по неа недела на Шапка еднаш да ја ѕирнам Церепашина и толку да затворам сезона :)

Скии.
Јас бев два пати во Маврово, се надевам уште еднаш ќе отидам додека држи снегот. Или па може Шапка ако работи Церепашина.

Скии.
Јас бев два пати во Маврово, се надевам уште еднаш ќе отидам додека држи снегот. Или па може Шапка ако работи Церепашина.

Ски лифтот на Церипашина мислам дека нема да проработи годинава, за жал. Мислам дека сеуште не викнале мајстор да го поправи, а не верувам и дека ќе викнат до догодина.

Ски лифтот на Церипашина мислам дека нема да проработи годинава, за жал. Мислам дека сеуште не викнале мајстор да го поправи, а не верувам и дека ќе викнат до догодина.

Работела Цепеашина, полно другари ми кажуваат што ја возеле и овој викенд ќе работи за Шарпланинскиот куп.

Џанки идеш ти на Кожуф викендов?

Да не му се наоѓаат на некој кондури за мек вез??? да продава ?

слика и цена молам :smir:

До лани скијав од оваа година почнав да бордам т.е. се учам да бордам и добро оди. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom