Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ако ја напрајте и ова 1 во 2 сте најселскио тим ever. Мва

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.848
Поени од реакции
21.653
видете само како се поставува еванс во одбрана... па ја да сум таму и јас ќе дадам гол преку него, лесно е .....

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Претпоставувам дека ова беше до мене?

Ај демантирај ме со нешто дека не е така? Ако ја свртите, последниве 4 утакмици 3 пати ќе имате влезено 1 во 2 . Случајно? Аман да го ебам ваква случајност не била досега :))))))))

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Тешко дека ќе ја свртиме и оваа. Јас би бил задоволен и со нерешено. :smir:

DUKESSINCE1988

THE DUKE LORD
Член од
20 јануари 2011
Мислења
260
Поени од реакции
46
вториот гол на волс 4ист офсајд,плус теренот катастрофа,ајде се надеваме во второ како против блекпул!

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974

Ај демантирај ме со нешто дека не е така? Ако ја свртите, последниве 4 утакмици 3 пати ќе имате влезено 1 во 2 . Случајно? Аман да го ебам ваква случајност не била досега :))))))))
Барем уплати ја двојка у второ, да имаш корист од местењето на Манчестер. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Епа јебига, премиер лига е ова, не е примера села без кучиња ко што вика Син да се полнат по 5-6 гола. :back: А ако си го прател Манчестер добро и знаеш како игра, ќе знаеш дека секогаш ама секогаш последните 10-15 минути не за џабе сите ги викаат The United time.

Ама еве ти си знаеш, местено е. Следната на гости уплати ја 1 во 2, не знам и за оваа што си се мислел.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Многу се физички посилни противнициве....среќа во несреќа што неумеат баш многу со нозете..

Натпреваров тежок се покажува засега...некако имам чувство дека кога сакаме можеме гол да им дајме,ама некако не иде...

Морам да го пофалам тренерот на Волците многу добро ја има поставено играта...

Ние, мораме повеќе да форсираме пробиви од Нани и центаршутеви од Гигс...некако преку срединава тешко оди...
Керик и флечер не придонесуваат засега во нападот...
Значи или Андерсон да влези...или стрикно преку крила да се игра во второ...

Добро барем САФ знае повеќе од мене...па се надевам ќе смисли нешто за во второ...

Ајде се надеваме на уште еден пресврт и нова победа !!! Glory Glory !!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978

Манчестер има милион пати играно 1/2, 2/1.. Секогаш се посилни во вториот дел.. Можно е и 0-0 да е у прво, 5-0 да заврши натпреварот после..

Иначе, мака ми е малце за шансата на Руни во 5 мин. Место да ја репне и 0-2 сигурно водство, тој полека шутираше.. Ама ајде, има цело полувреме.. Малце поофанзивно сега, со Чичарито и Андерсон и можеме да ја свртиме пак.. Само не гледам кој треба да испадне...

И да, со овие копачите секогаш играме тешко.. Коментаторот кажа дека кога играме на гости со нив имаме повеќе порази од победи.. 23 порази а победи не слушнав точно, ама околу 15 мислам... Нерешени 9..

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055

Не е случајно, тоа е менталитетот на Манчестер Јунајтед.

Џену дај банирај го, жити љубовта Јунајтедовска.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom