odi prosetaj se :nesum:Ако ја напрајте и ова 1 во 2 сте најселскио тим ever. Мва
Претпоставувам дека ова беше до мене?:classic:
не замарај друже овде не ни требаат дудлачи , оди пиши си во барклајс премиер овде не досадувај :smir:Ако ја напрајте и ова 1 во 2 сте најселскио тим ever. Мва
Барем уплати ја двојка у второ, да имаш корист од местењето на Манчестер.Претпоставувам дека ова беше до мене?
Ај демантирај ме со нешто дека не е така? Ако ја свртите, последниве 4 утакмици 3 пати ќе имате влезено 1 во 2 . Случајно? Аман да го ебам ваква случајност не била досега )))))))
Епа јебига, премиер лига е ова, не е примера села без кучиња ко што вика Син да се полнат по 5-6 гола. :back: А ако си го прател Манчестер добро и знаеш како игра, ќе знаеш дека секогаш ама секогаш последните 10-15 минути не за џабе сите ги викаат The United time.Претпоставувам дека ова беше до мене?
Ај демантирај ме со нешто дека не е така? Ако ја свртите, последниве 4 утакмици 3 пати ќе имате влезено 1 во 2 . Случајно? Аман да го ебам ваква случајност не била досега )))))))
Манчестер има милион пати играно 1/2, 2/1.. Секогаш се посилни во вториот дел.. Можно е и 0-0 да е у прво, 5-0 да заврши натпреварот после..Претпоставувам дека ова беше до мене?
Не е случајно, тоа е менталитетот на Манчестер Јунајтед.Претпоставувам дека ова беше до мене?