Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Селтик е.Негде прочитав дека You'll Never Walk Alone e наша химна, а еве сега ја имаат лузерпул како нивна. Знае некој нешто за ова?
Не е ни на Селтик...за то се имат отварано многу полемики...нормално навивач на Ливерпул ( како мене) ке речи е наша на Селтик ке речи е нивна така да никој сеуште незнае од кој е...само се знае дека Ливерпул ја пееше многуууууу порано од СелтикНа Селтик е.
Мислам дека го купија.Магнус Еикрем стрелаше за Молде денес во пријателски напревар.
Да прашам дечково го купија или позајмен отиде??
Не е ни на Селтик...за то се имат отварано многу полемики...нормално навивач на Ливерпул ( како мене) ке речи е наша на Селтик ке речи е нивна така да никој сеуште незнае од кој е...само се знае дека Ливерпул ја пееше многуууууу порано од Селтик
Owen Hargreaves left out of United's Champions League squad
Стварно ќе ми биде криво ако не го видам веќе да заигра за нас![]()
Негде прочитав дека You'll Never Walk Alone e наша химна, а еве сега ја имаат лузерпул како нивна. Знае некој нешто за ова?
Песнава ја пеат зошто нивниот тим скоро ич не освојува трофеи и страв им е да не се откажат од лигата и после да одат да го гледаат Евертон
Зарем треба зборови ? Едино шо им признавам на Ливерпулчани е ова.. И само ова !![]()