Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Негде прочитав дека You'll Never Walk Alone e наша химна, а еве сега ја имаат лузерпул како нивна. Знае некој нешто за ова?

Негде прочитав дека You'll Never Walk Alone e наша химна, а еве сега ја имаат лузерпул како нивна. Знае некој нешто за ова?
На Селтик е.

Owen Hargreaves left out of United's Champions League squad

16260.2.jpg
Owen Hargreaves may not play for Manchester United again. His contract runs out in the summer!
Owen Hargreaves has been left out of Manchester United's squad for the Champions League's knockout stages and may not play for the club again as his contract runs out in the summer. The 30-year-old has played six minutes for the first team this season and appears no nearer to returning to full fitness.
One option is for a pay-as-you-play proposal but even that cannot be guaranteed given Hargreaves's history of injuries since joining United from Bayern Munich in May 2007. The midfielder has made 26 starts but there have been only two brief appearances since the pain of tendinitis in both knees became too much and he was removed from the squad in September 2008 to begin the process of recovery that has involved two major operations.
His first comeback was as a substitute in the final minute of a league match at Sunderland in May last year but Hargreaves then suffered a six-month setback. When he was finally declared fit again, a surprise inclusion against Wolverhampton Wanderers at Old Trafford in November, he lasted five minutes before he was forced off with a hamstring injury. Ferguson described it at the time as a "disaster".
Gary Neville, who announced his retirement from football yesterday, is another notable absentee on the 25-man list.
O.O
Стварно ќе ми биде криво ако не го видам веќе да заигра за нас :(

Full Manchester United squad for Champions League:
Goalkeepers: Van der Sar, Kuszczak, Lindegaard
Defenders: Evra, Ferdinand, Brown W, Smalling, Vidic, Fabio*, Rafael*, O'Shea, Evans J, Gill*
Midfielders: Anderson, Giggs, Park, Carrick, Nani, Scholes, Fletcher, Valencia, Gibson, Norwood*
Forwards: Owen, Berbatov, Rooney, Hernandez, Obertan, Bebe, King*, Keane W*.
(* Marked players qualify for the B-list squad)

Rochdale 0-2 United after 52 mins, Fábio with a great strike from distance. United heading for a sixth win out of 6 in the Manc Senior Cup. Joshua King grabbed the first goal.

--- надополнето ---

Floodgates have opened - 3-0 United, Robbie Brady after 56 mins.

На Селтик е.
Не е ни на Селтик...за то се имат отварано многу полемики...нормално навивач на Ливерпул ( како мене) ке речи е наша на Селтик ке речи е нивна така да никој сеуште незнае од кој е...само се знае дека Ливерпул ја пееше многуууууу порано од Селтик

Магнус Еикрем стрелаше за Молде денес во пријателски напревар.
Да прашам дечково го купија или позајмен отиде??

Магнус Еикрем стрелаше за Молде денес во пријателски напревар.
Да прашам дечково го купија или позајмен отиде??
Мислам дека го купија.

Иначе, резервите забележаа победа од 6-1, хет-трик на Кинг.

Не е ни на Селтик...за то се имат отварано многу полемики...нормално навивач на Ливерпул ( како мене) ке речи е наша на Селтик ке речи е нивна така да никој сеуште незнае од кој е...само се знае дека Ливерпул ја пееше многуууууу порано од Селтик

Немало врска со фудбал прво.
http://en.wikipedia.org/wiki/You'll_Never_Walk_Alone#cite_note-0

Owen Hargreaves left out of United's Champions League squad

Стварно ќе ми биде криво ако не го видам веќе да заигра за нас :(

И него му е јасно колку е саатот...Очекувам да се откаже од активното играње фудбал.

Мислам дека Кинг со хет-триков си обезбеди место за мечот со Кроули од ФА Купот :)..

Иначе, Еикрем го продадовме на Молде, ама има бај-бек опција.. А за Харгривс, искрено жал ќе ми биде ако го напушти Јунајтед летово.. Така меѓу поомилените играчи ми беше уште кога играше во Баерн, навистина штета, го уништија повредите..

Супер е шо Равел Морисон се вратил во игра, треба да се концентрира на фудбалот, да не изиграва гангстер, има шанса во најдобриот клуб во светот каде го сметаат за еден од најнадежните таленти, а он си игра каубојци и индијанци.

Зарем треба зборови ? Едино шо им признавам на Ливерпулчани е ова.. И само ова ! :)

Зарем треба зборови ? Едино шо им признавам на Ливерпулчани е ова.. И само ова ! :)
Песнава ја пеат зошто нивниот тим скоро ич не освојува трофеи и страв им е да не се откажат од лигата и после да одат да го гледаат Евертон :)

Друга причина нема, само тоа им остана(и да крадат се разбира) :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom