F
fantomX
Гостин
И мене за Манчестер Јунајтед. :smir:Ме боле ЛЕВОТО ЈАЈЦЕ за Челзи. :smir:
И мене за Манчестер Јунајтед. :smir:Ме боле ЛЕВОТО ЈАЈЦЕ за Челзи. :smir:
Ами види малко на коо тема пишеш. Не ми се чита за Челзи, посебно не такви цитирани 10 поста по една реченица, еден збор...И мене за Манчестер Јунајтед. :smir:
Ова само го најдов, најново, од 20 јануариАј сега, доста со трансфериве на Челски, Лузерпул и другите тука, ма ич не ми е гајле за нив, Гигс со трофејот во раце на крајот и за другото .!.![]()
п.с Вчера, некни прашав, никој не ми одговори, ќе прашам пак, до кој е стигнат Харгривс ?
Тапка у место, ја до там е стигнан, тај не се враќа, или може пак да се врне, да поиграа 2 минути, пак да се повреде, и да се пензионира. Така ќее неговата.Ај сега, доста со трансфериве на Челски, Лузерпул и другите тука, ма ич не ми е гајле за нив, Гигс со трофејот во раце на крајот и за другото .!.![]()
п.с Вчера, некни прашав, никој не ми одговори, ќе прашам пак, до кој е стигнат Харгривс ?
Колку е само реален фергиSir_Fergie @ Could Be But I Personally Think You Had A Better Player For 23m Suarez.
Sir_Fergie @Carroll 35m Is Probably The Biggest Joke I've Ever Heard Tho!!
:pos2::pos2:Се засилија копилињата за одложената утакмица со нас. Криво ми е оти ке ги здрвевме 3-0.![]()
Е добро де, шо? Вака 2-2 можи да биди, и така титулата ви е земена.Се засилија копилињата за одложената утакмица со нас. Криво ми е оти ке ги здрвевме 3-0.![]()
Е многу им бегаме на Арсенал, премногу дури.Е добро де, шо? Вака 2-2 можи да биди, и така титулата ви е земена.
Па и вие летоска викавте дека имате шанси за титула па не ви се смеевме xD:pos2::pos2:
Па и вие летоска викавте дека имате шанси за титула па не ви се смеевме xD:pos2::pos2:
Шо е така, така е.Е многу им бегаме на Арсенал, премногу дури.![]()