Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
A

apidrone

Гостин
Мене една работа не ми е јасна. Од каде на Челзи толку пари и тоа само за еден играч? Па нели Абрамович во криза беше? Нели не фрла пари више?

B

BooBojan

Гостин
Super Frank CFC напиша:
2 пати во 1 месец сонувам како освојуваме лш. И повторно сме освоиле на пенали. Чудна работа стварно.

:tv:
Продолжи да сонуваш ние немаме ништо против.

F

fantomX

Гостин
Не треба да спомнеш, сигурно не плаќаат 50 милиони за да седи на клупа:toe:
Многу јасно.

Мене една работа не ми е јасна. Од каде на Челзи толку пари и тоа само за еден играч? Па нели Абрамович во криза беше? Нели не фрла пари више?
Челзи немал и нема пари, и Абрамович никогаш не бил во криза, барем за мене да имаш преку 7 милијарди евра не е криза. А пари не фрла од Шевченко наваму, кога еве, очигледно решил пак да фрли нешто.

A

apidrone

Гостин
Која е разлика а Челзи а Роман? Битно пари се даваат. Ако не беше така, тогаш Сити е една просечна англиска екипа, а не клуб со најбогати сопственици во светот. И мислам дека е грешка Торес за 50 милиони. Има и поевтини напаѓачи, кои не се во ништо послаби од наведениот фудбалер. Чак и подобри.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Мислиш не првотимци веднаш туку на подолг рок, слично ко Иванович и Давид Луиз ако помини вечерва кај Челзи.
луиз пред некој ден читав не можам да најдам линк пропаднат е трансферот ...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Чичарито е моментално подобар напаѓач од Торес

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Челзи немал и нема пари, и Абрамович никогаш не бил во криза, барем за мене да имаш преку 7 милијарди евра не е криза. А пари не фрла од Шевченко наваму, кога еве, очигледно решил пак да фрли нешто.
Баш добро ја опиша сумава што Челзи ќе ја плати за Торесита... него ај, со среќа да си го трошите, ако веќе не е истрошен. :icon_mrgr

F

fantomX

Гостин
Која е разлика а Челзи а Роман? Битно пари се даваат. Ако не беше така, тогаш Сити е една просечна англиска екипа, а не клуб со најбогати сопственици во светот. И мислам дека е грешка Торес за 50 милиони. Има и поевтини напаѓачи, кои не се во ништо послаби од наведениот фудбалер. Чак и подобри.
Разликата е то шо Челзи како клуб немаше шанси да прави нешто околу Торес ако тој не беше „на пик“ кај Роман Абрамович.

луиз пред некој ден читав не можам да најдам линк пропаднат е трансферот ...
Воскресна вечерва.

Чичарито е моментално подобар напаѓач од Торес
И Калу е моментално подобар напаѓач од Торес.

Баш добро ја опиша сумава што Челзи ќе ја плати за Торесита... него ај, со среќа да си го трошите, ако веќе не е истрошен. :icon_mrgr
Мошне добро, пошто таа сума е токму тоа за Роман Абрамович - нешто.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
'There is a strategic plan for the stadium,' revealed George Johnstone, United’s group property manager.
'Look at the changes there have been at Old Trafford over the last 10 years. We'd like to think there will be more changes. It is not our intention to stand still.'

It has been suggested that, after the expansion will be completed, Old Trafford could be used instead of Wembley for big matches such as England internationals – in order to increase the ability of fans in the north of the country to watch England play; and FA Cup semi-finals – to maintain the prestige of the national stadium for the final.
A replication of the North Stand development and North-East and -West Quadrants would see the stadium's capacity rise to an estimated 95,000, which would give it a greater capacity than Wembley Stadium (90,000).

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
MANCHESTER UNITED are not interested in Charlie Adam - that from a club insider !!

Мики добредојте на форумот и пишувај кирилица : ))))

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Разликата е то шо Челзи како клуб немаше шанси да прави нешто околу Торес ако тој не беше „на пик“ кај Роман Абрамович.

Воскресна вечерва.

И Калу е моментално подобар напаѓач од Торес.

Мошне добро, пошто таа сума е токму тоа за Роман Абрамович - нешто.

Ме боле ЛЕВОТО ЈАЈЦЕ за Челзи. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom