Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај сега, доста со трансфериве на Челски, Лузерпул и другите тука, ма ич не ми е гајле за нив, Гигс со трофејот во раце на крајот и за другото .!. :)

п.с Вчера, некни прашав, никој не ми одговори, ќе прашам пак, до кој е стигнат Харгривс ?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
И мене за Манчестер Јунајтед. :smir:
Ами види малко на коо тема пишеш. Не ми се чита за Челзи, посебно не такви цитирани 10 поста по една реченица, еден збор...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај сега, доста со трансфериве на Челски, Лузерпул и другите тука, ма ич не ми е гајле за нив, Гигс со трофејот во раце на крајот и за другото .!. :)

п.с Вчера, некни прашав, никој не ми одговори, ќе прашам пак, до кој е стигнат Харгривс ?
Ова само го најдов, најново, од 20 јануари

Manchester United midfielder Owen Hargreaves in light training after hamstring injury but time is running out

Работата е што Ферги до утре треба да го пријави тимот за во ЛШ и не се знае дали ќе биде и Харгривс во селекција.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626

Тапка у место, ја до там е стигнан, тај не се враќа, или може пак да се врне, да поиграа 2 минути, пак да се повреде, и да се пензионира. Така ќее неговата.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Sir_Fergie @ Could Be But I Personally Think You Had A Better Player For 23m Suarez.
Sir_Fergie @Carroll 35m Is Probably The Biggest Joke I've Ever Heard Tho!!
Колку е само реален ферги :)))

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
"I feel a little sad but I won’t regret my decision. I did my best for the national team and I am proud of myself. But my football life is not over."

– Ji-sung Park

--- надополнето ---

Ancelotti walked into the locker room before a big game vs United, looked over to his star player Torres and said, "I'm not supposed to let you play since you failed math, but we really need you in there. So, what I have to do is ask you a math quest, and if you get it right, you can play."

Torres agreed, so the coach looked into his eyes intently and asked, - "Okay, now concentrate hard and tell me the answer to this: What is two plus two?"
The player thought for a moment and then answered, "4?"
"Did you say 4?!" the coach exclaimed, excited that he had given the right answer.

Suddenly, all the other players on the team began screaming, "Come on coach, give him another chance!" :vozbud:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Има ли поголем ѕвер од човеков, кажете ми?

http://www.zazabava.com/content/view/13995/73/

--- надополнето ---

Не се заебавам стварно

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-1352318/Manchester-Uniteds-Gabriel-Obertan-demands-shock-exit.html

:( :)pos:) Can someone phone Harry please?

The Greatest: The Top 10

As voted for by readers of Inside United and ManUtd.com, the Reds' top 10 players of all time are as follows:
1. Ryan Giggs
2. Eric Cantona
3. George Best
4. Sir Bobby Charlton
5. Cristiano Ronaldo
6. Paul Scholes
7. David Beckham
8. Roy Keane
9. Peter Schmeichel
10. Wayne Rooney

G

Gray Foxx

Гостин
Се засилија копилињата за одложената утакмица со нас. Криво ми е оти ке ги здрвевме 3-0. :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom