Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Денеска во 18:15 пренос на Спорт Клуб со Саутемптон ФА Куп :)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ај чие е стапалово? :D

http://plixi.com/photos/original/73017592

П.С.

South Korea coach Cho Kwang-Rae confirms that Park Ji-Sung has retired from international football.
И шо бидна, чие е стапалото?

Добар е овој, ми се свиѓа, плус и малце и очекував да е вака, Едвин Холанѓанец, овој Рене е Холанѓанец, се очекуваше :) Еве ја целата изјава

"Stekelenburg is indeed a keeper who is at the top of our wanted list," Ferguson's assistant, Rene Meulensteen, told Dutch radio. "We naturally talk a lot among ourselves about who should replace Van der Sar. Alex Ferguson has spoken about Stekelenburg with Edwin, and that does not seem strange to me at all."

--- надополнето ---

Еее и ова ми се свиѓа

Maarten Stekelenburg (Dutch pronunciation: [ˈmaːrtə(n) ˈsteːkələ(n)ˌbʏrx]; born 22 September 1982 in Haarlem) is a professional Dutch football goalkeeper who currently plays for Ajax and the Netherlands national football team. Stekelenburg stands at 6'6" (1.98 m)[2] and weighs 205 pounds.

Висок е премногу, Едвин од што беше висок, некои топки успеа и седнат да ги одбрани со тие рачиштата негови, и веќе има 28 години, значи оформен карактер колку толку :)
Муабетот за Стекенелбург е излезен од едно интервју на Рене (холанѓанец) за холандско радио, така да нее чудно низоземците да претеруват малку, плус и при преводот разни манипулации може да се прават... Еден ден излегува листа, нареден ден Стекеленбург #1 и така натаму, сега до летото ќе се постојано тие муабети.

е сега од кога замина Пацини во Интер, жабјарот Македа ќе има огромна шанса во Сампдорија да покаже дали ќе го биде или нема да го биде...
Го купија Макароне, така да, пак си има конкуренција во екипата.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Баш Стекенелбург е еден од голманите што најмногу ме изненади годинава! Би се радувал на таков трансфер.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
јас мислам дека нема потреба тој да се бара ни најмалце искусен е, плус има 28 години и на Светсково како бранеше
Најдобра замена за Ван Дер Сар, двајцата се од школата на Ајакс, а и имаат некој сличен стил на бранење. Ако бранит ко Едвин, нема да имаме проблем на голманската позиција уште 10тина години :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Најдобра замена за Ван Дер Сар, двајцата се од школата на Ајакс, а и имаат некој сличен стил на бранење. Ако бранит ко Едвин, нема да имаме проблем на голманската позиција уште 10тина години :)
Апсолутно!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
јас мислам дека нема потреба тој да се бара ни најмалце искусен е, плус има 28 години и на Светсково како бранеше
На светсково беше најдобар голман, не знам ти што си гледал.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Збориме за Штекел ен бургер, тоа шпанското пиче не ме интересира.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Кушчак е добар голман, ама недоволно добар за екипа шо се боре секоо година за титули. На Јунајтед му треба петел на голо, а не голман шо се плаше да излезе од голо, да рипне, да викне, да координира, а коо го праве тва го праве ноншалантно, ептен "неподвижно". Ако се здрави и живи Видич и Фердинанд и ако по них Еванс и Смолинг играт как првите двујца може Кушчак да бране некое време, ама јас у него не га гледам сигурноста шо му треба на Манчестер, не дека нее добар, туку дека ги нема сите потребни карактеристики за прв голман у голем клуб. Се надевам грешам. :)

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
На светсково беше најдобар голман, не знам ти што си гледал.
па тоа ти викам бе дека најдобро бранеше членот над мене вика додека да се снајде на олд трафорд јас викам нема потреба искусен и на светското како јако бранеше ти си ме погрешно сватил :smir:

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
Џену Грл може ли линк да ми дадеш за тој филм за Гигс фала однапред, инаку за Стекелембург не сум сигурен дека би бил одлична замена за ВДС иако е холанѓанин знае огромни киксови да прави повеке би сакал да дојде Хуго Љорис одлично се покажа минатата сезона.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
колку шо го имам гледано Линдегаард е добар голман има талент за тоа , сеа па очекувам да дебитира против Саутемптон... а за Кушчак некако на нафрлени топки само ми стој , изгледа од дебелина не може да скокни ...

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Денес сакам Линдегард да дебитира и во прв тим да го видам Чичарито со Бебе и Фабио.. И нормално ако може некој од Погба и Кинг би било супер.. :)

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
Џену Грл може ли линк да ми дадеш за тој филм за Гигс фала однапред, инаку за Стекелембург не сум сигурен дека би бил одлична замена за ВДС иако е холанѓанин знае огромни киксови да прави повеке би сакал да дојде Хуго Љорис одлично се покажа минатата сезона.
еве ти линк ама најпрвин треба да си регистриран на замунда

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
ЈАс би сакал за заменик на Вандер Сар да биде Мартен Штекеленбург или Мануел Нојер.За денес очекувам да дебитира тој Линдегаард и една петарада од нашите да излезе со моќен состав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom