И шо бидна, чие е стапалото?Ај чие е стапалово?
http://plixi.com/photos/original/73017592
П.С.
South Korea coach Cho Kwang-Rae confirms that Park Ji-Sung has retired from international football.
Муабетот за Стекенелбург е излезен од едно интервју на Рене (холанѓанец) за холандско радио, така да нее чудно низоземците да претеруват малку, плус и при преводот разни манипулации може да се прават... Еден ден излегува листа, нареден ден Стекеленбург #1 и така натаму, сега до летото ќе се постојано тие муабети.Добар е овој, ми се свиѓа, плус и малце и очекував да е вака, Едвин Холанѓанец, овој Рене е Холанѓанец, се очекуваше Еве ја целата изјава
"Stekelenburg is indeed a keeper who is at the top of our wanted list," Ferguson's assistant, Rene Meulensteen, told Dutch radio. "We naturally talk a lot among ourselves about who should replace Van der Sar. Alex Ferguson has spoken about Stekelenburg with Edwin, and that does not seem strange to me at all."
--- надополнето ---
Еее и ова ми се свиѓа
Maarten Stekelenburg (Dutch pronunciation: [ˈmaːrtə ˈsteːkələˌbʏrx]; born 22 September 1982 in Haarlem) is a professional Dutch football goalkeeper who currently plays for Ajax and the Netherlands national football team. Stekelenburg stands at 6'6" (1.98 m)[2] and weighs 205 pounds.
Висок е премногу, Едвин од што беше висок, некои топки успеа и седнат да ги одбрани со тие рачиштата негови, и веќе има 28 години, значи оформен карактер колку толку
Го купија Макароне, така да, пак си има конкуренција во екипата.е сега од кога замина Пацини во Интер, жабјарот Македа ќе има огромна шанса во Сампдорија да покаже дали ќе го биде или нема да го биде...
Најдобра замена за Ван Дер Сар, двајцата се од школата на Ајакс, а и имаат некој сличен стил на бранење. Ако бранит ко Едвин, нема да имаме проблем на голманската позиција уште 10тина годинијас мислам дека нема потреба тој да се бара ни најмалце искусен е, плус има 28 години и на Светсково како бранеше
Апсолутно!Најдобра замена за Ван Дер Сар, двајцата се од школата на Ајакс, а и имаат некој сличен стил на бранење. Ако бранит ко Едвин, нема да имаме проблем на голманската позиција уште 10тина години
На светсково беше најдобар голман, не знам ти што си гледал.јас мислам дека нема потреба тој да се бара ни најмалце искусен е, плус има 28 години и на Светсково како бранеше
ама после Касиљас :smir:На светсково беше најдобар голман, не знам ти што си гледал.
па тоа ти викам бе дека најдобро бранеше членот над мене вика додека да се снајде на олд трафорд јас викам нема потреба искусен и на светското како јако бранеше ти си ме погрешно сватил :smir:На светсково беше најдобар голман, не знам ти што си гледал.
еве ти линк ама најпрвин треба да си регистриран на замундаЏену Грл може ли линк да ми дадеш за тој филм за Гигс фала однапред, инаку за Стекелембург не сум сигурен дека би бил одлична замена за ВДС иако е холанѓанин знае огромни киксови да прави повеке би сакал да дојде Хуго Љорис одлично се покажа минатата сезона.