Скијање и сноуборд

Што возите на снег?

• Вкупно гласачи
    250
Z

ZeroStyle

Гостин
Aбе ти глеј се ролаш како будала грендаш праиш. Ние сме обични смртници и тешко ни е :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Повеќе преферирам скијање.. Посигурно е, а знам да скијам..

Член од
27 јануари 2008
Мислења
1.611
Поени од реакции
85
На маврово лани кога бев, изнајмив скии и ги научив за доста брзо време, али сеа само да најдам добро сноубордче одма идам пак... мн ми е мерак за сноубордање.. Ај сите кои имаат сноуборд ( кои возат ) нека пишат нешто ( каква даска, опрема и тн. ) ... поздрав:helou:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Зашто нема опција Сите 3? :) Јас сум тоа... Уствари, санка не баш, тоа тука у Скопјево додека не ни ја посолат гаражата :pos: Иначе, се изјаснувам Сноуборд зашто скиите ми се веќе досадни, ко заебанција ги сфаќам, па цел живот го поминав на нив :)... Лани учев за даска и супер ми идеше, и оваа година здравје боже ако идам и ако се снајдам за даска ќе биде супер :)

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Пааа возам скии веќе подолго време и како димитар сум бил на скоро сите места во околинава али мене банско ми се свиѓало највеќе. Вистина е тоа дека до пред 2 год имаше само 2-3 онака стрмни стази али сега има направено уште 2 мн се екстра, во долниот дел се кај што запира гондолата прв пат мислам дека се викаа Чалин Валог и супер се. Во боровец не ми се свиѓа што и таму се жичарите постари од тие на банско па мора на секое одење да се вади картата а и не ми се свиѓа што онака стазите се поделени како на реони. Копаоник не ми се свиѓаше воопшто многу се кратки стазите најголемата е околу 2км така да ништо. Маврово онака добро е али преценето е премногу е заостанаот. Кожув има потенцијал само да видиме што ќе биде и од него, стазата под жичарата супер е онака средна но многу и е зафркнат последниот дел премногу е тесен, а и фалат топови за снег.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
163
Поени од реакции
23
Знае некој кожув до кај е со стази и дали има снег оваа година и ако има дали има организиран превоз или на своја рака треба да се оди?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Дефинитивно скии... Лудило е, особено ако има добра патека и добри снегови.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Знае некој кожув до кај е со стази и дали има снег оваа година и ако има дали има организиран превоз или на своја рака треба да се оди?
Јас бев, има снег али не доволно за скиење...Прашавме кога ќе се отвори сезоната, рекоа околу 20 Декември. Нема организиран превоз, треба на своја рака да се оди...:helou:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Официјално. Ски Сезоната на Кожуф стартува во Сабота на 27 Декември!
Мора да се оди ! :vozbud:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
А информација има некој како стојат со снег Маврово, Шапка и Кожуф?
Мене ми се иде ми се плаче...

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Санка само...
А баш би сакал да научам да скијам.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Скии, сноуборд не сум пробла до сеа.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
А информација има некој како стојат со снег Маврово, Шапка и Кожуф?
Мене ми се иде ми се плаче...
Знам само дека на Кожуф има пола метар. Ама има и вештачки снег, така да се почнува од сабота! ! !
:vozbud:

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
Чим има снег одам сабота на кожув. Има од велес организирано превоз.

Kajgana Shop

На врв Bottom