Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И Флечер па и Керик разочаруваат. Керик поготово од пролетта лани не е вратен. Андерсон и на двајцата им се заканува со одземање на првотимски статус, уште ако летово земеме некој или промовираме некој од децата, црно им се пишува на двајцава.

А ова мексиканчево за кое пола од тука кога потпиша за нас бевте кој е овој без вода во очи, среќна сум што ве демантира. Не може Мексиканец да е феил :)

П.С. Да си кажам дека многу ми е мило барем Кеткарт гол што ни даде, ич не сакав да си иде детево али ајде. Одете на првата страна од темава го имате :pos:

И Флечер па и Керик разочаруваат. Керик поготово од пролетта лани не е вратен. Андерсон и на двајцата им се заканува со одземање на првотимски статус, уште ако летово земеме некој или промовираме некој од децата, црно им се пишува на двајцава.

А ова мексиканчево за кое пола од тука кога потпиша за нас бевте кој е овој без вода во очи, среќна сум што ве демантира. Не може Мексиканец да е феил :)
Па денеска тие неколку минути што ги одигра Андерсон беа прилично мизерни! А ако некој некого поттиска, тоа е најверојатно притисокот што се дешава од Чичарито на Руни! Напишав во некој пост поназад дека да сум на место на Руни би се чуствувал непотребен во екипата, барем досега (нажалост):nesum:

Гибсон - Гигс ..... и се се смени..

Искрено, не знам што да кажам.. Во шок сум, пред се поради тоа што после вториот гол на Блекпул помислив оти ќе се затворат и едвај може само нерешено да извадиме.. Ебате победата ненормална, Гигс влезе и ја смени цела игра.. Оној Гибсон сакам до 31ви да си оди, неможам да го гледам, искрено.. Честита нека е.. И се надевам оти не е сериозна повредата на Рафаел..

Керик сезонава игра подобро од лани.. Посебно во дефанзива, пресче многу топки и опасни напади на противниците.. Само уште да го врати неверојатниот long pass што го имаше и Керик ќе биде повторно многу важен фудбалер во играта на Јунајтед..

Прееска отворив еден линк пишуваше дека вчера сме потпишале со фудбалер од 17 години кој го викале новиот Чави или Иниеста не сум сигурен, не го запамтив изворот а ни името на фудбалерот, неможев да ја прочитам статијата, ако најде некој линк нека стави тука, фала. :)

Па денеска тие неколку минути што ги одигра Андерсон беа прилично мизерни! А ако некој некого поттиска, тоа е најверојатно притисокот што се дешава од Чичарито на Руни! Напишав во некој пост поназад дека да сум на место на Руни би се чуствувал непотребен во екипата, барем досега (нажалост):nesum:

Но денес - а минатите натпревари? Флечер освен голот со Евертон, не видов нешто што знаев да го гледам во минатосезонскиот Флечер? :)

Штета шо Руни е во слаба форма....нема да можиме да го продадиме налето за убави пари ! :) :) :)

Ајде белким и тој ќе почне некое голче да дајт....
..битно е да победуваме на крај краева...

Но денес - а минатите натпревари? Флечер освен голот со Евертон, не видов нешто што знаев да го гледам во минатосезонскиот Флечер? :)
За Керик не коментирам, а Флечер предност му е што може да игра на повеќе позиции, стално ќе се повреди некој и ќе има потреба да се пополни негде :)

не вели така , предност му е шо игра на повеќе позиции е виде сеа се повреди Рафаелчо кој ќе беше бек??? Ај кажи ми во резервите колку шо знам немаше бек..И ете го Флечер... Во дефанзивата го БИВА! И плус асистенцијата за првиот гол!

Ме сфаќате погрешно, не реков дека не го бива или дека е за фрлање, фала Богу ама кога сите очекувавме по минатата сезона да се издигне уште повеќе, тој западна во сивило. Просек е сега. :)

не вели така , предност му е шо игра на повеќе позиции е виде сеа се повреди Рафаелчо кој ќе беше бек??? Ај кажи ми во резервите колку шо знам немаше бек..И ете го Флечер... Во дефанзивата го БИВА! И плус асистенцијата за првиот гол!

Фабио може да игра и лев и десен бек. Тој е три пати подобар од Рафаел, дури и Ферги има кажано дека Фабио има поголем потенцијал од него. Го имам гледано и за помладите репрезентации на Бразил, супер е, само што му стои Евра на патот.

Blackpool+v+Manchester+United+Premier+League+sVUbDNHF7p3l.jpg

Blackpool+v+Manchester+United+Premier+League+AmI2VDUADHIl.jpg

Blackpool+v+Manchester+United+Premier+League+rf0Q5lgF3Utl.jpg

Инаку Холовеј е полн со почит према Ферги и Јунајтед, ако се сеќавате на фамата со Руни, тој прв јавно му се нафрли.

Фабио...ако уопште можеше да игра....

166325_149555808433290_104674546254750_219226_5538476_n.jpg

179822_149555781766626_104674546254750_219224_2621681_n.jpg

166370_182051821834829_135649233141755_417042_2891200_n.jpg

168913_149555885099949_104674546254750_219230_7380214_n.jpg

179381_182051835168161_135649233141755_417043_6009461_n.jpg

Нешто за Рафаел? :Ѕ

Гибсон -колатерална штета

чути чути прееска ми збориш во вакви ситуации при 2-0 да се вади бербатов па сеа и за гибсон ми збориш па не е секој човек талентиран за фудбалер млад е треба да му се дај надеж а не уште првата сезона гледате како игра и ајде бркање , така и за Бербатов викавте првата сезона кој стаса плукаше по него па сеа се крстите на него

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom