goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
Ole Gunnar Solskjaer's Molde have confirmed they expect to sign Magnus Eikrem from Manchester United this week.
На позајмица или..?? :SOle Gunnar Solskjaer's Molde have confirmed they expect to sign Magnus Eikrem from Manchester United this week.
Незнам само ова го најдов би требало да е на позајмица но не би се чудел доколку го купат иако игра одлично. Конкуренцијата за таа позиција е голема. Погба, Морисон, Петручи, Џејмс... Останува да видимеНа позајмица или..?? :S
Добро е детето (според клипови на youtube што имам гледано).. Има се што е потребно да игра за некоја година во Јунајтед..
Значи ги ебавме и копилињата 1-0, 1-0 кој ти дава? Е сега за пенал дали било или не не гледав јас, сега од 16:00 има снимка на Спорт Клуб ќе видам шо било. Па и да не бил пенал шо? Не беше ова решавачко нешто (добро за Ливерпул тоа беше можда последна шанса за Европски фудбал в година ) како офсајдот на Дрогба лани. А дека почесто почнаа судииве во Англија да прават грешки, почнаа стварно.
Агер е. ask1oOo, дај бе не биди толку напнат само некој цитираш без врска ://извини да те поправам не беше Агер туку , Мартин Кели :smir:
Абе знам баш зато и си ја пишав 1 ама ме заеба Феникс-Кливленд само уште еден кош требаше да дадат ама ништо :kesa:Еуроспорт 2, ако сака некој да го гледа нашиот најдобар играч за месец Декември Капитен е !
Абе знам баш зато и си ја пишав 1 ама ме заеба Феникс-Кливленд само уште еден кош требаше да дадат ама ништо :kesa:
Шо е смешно толку?