Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Ole Gunnar Solskjaer's Molde have confirmed they expect to sign Magnus Eikrem from Manchester United this week.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Ole Gunnar Solskjaer's Molde have confirmed they expect to sign Magnus Eikrem from Manchester United this week.
На позајмица или..?? :S

Добро е детето (според клипови на youtube што имам гледано).. Има се што е потребно да игра за некоја година во Јунајтед..

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
На позајмица или..?? :S

Добро е детето (според клипови на youtube што имам гледано).. Има се што е потребно да игра за некоја година во Јунајтед..
Незнам само ова го најдов би требало да е на позајмица но не би се чудел доколку го купат иако игра одлично. Конкуренцијата за таа позиција е голема. Погба, Морисон, Петручи, Џејмс... Останува да видиме

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Значи ги ебавме и копилињата 1-0, 1-0 кој ти дава? Е сега за пенал дали било или не не гледав јас, сега од 16:00 има снимка на Спорт Клуб ќе видам шо било. Па и да не бил пенал шо? Не беше ова решавачко нешто (добро за Ливерпул тоа беше можда последна шанса за Европски фудбал в година :) ) како офсајдот на Дрогба лани. А дека почесто почнаа судииве во Англија да прават грешки, почнаа стварно.

Ах тикви че видам на Телекабел изгледа ја прекинаа Спорт Клуб :(

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Значи ги ебавме и копилињата 1-0, 1-0 кој ти дава? Е сега за пенал дали било или не не гледав јас, сега од 16:00 има снимка на Спорт Клуб ќе видам шо било. Па и да не бил пенал шо? Не беше ова решавачко нешто (добро за Ливерпул тоа беше можда последна шанса за Европски фудбал в година :) ) како офсајдот на Дрогба лани. А дека почесто почнаа судииве во Англија да прават грешки, почнаа стварно.

Реално гледано ни П од пенал немаше врз Бербатов, судиска грешка беше тоа, али јбг некогаш треба да знаеш како да паднеш :pipi:. Али ако Веб згреши во таа ситуација, тогаш се извади во второ ако се сеќава некој кога имаше чист пенал врз Еванс по нафрлувањето од корна, ама не беше досуден. Така да џабе се жалат Лузерите дека Веб ги заебал, плус тоа 70% од натпреварот не можеа преку центар да поминат, по троица клизаа на секој наш шут и послето друг им бил крив :tapp:. Али битно нивната борбеност се исплатеше, пристојно си отидоа со само еден примен гол, што до некаде е и успех. :kesa:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.446
Не тресете зелени, имаше пенал, чист! И најмал контакт се санкционира, така да овој помеѓу Агер и Берба е доволен аргумент за правилно досуден пенал.

Тоа што Агер е глуп ко кур и дозволи да направи таков фаул, јбг...повеќе мозок следниот пат.

http://www.goalsarena.com/video/england-english-cups/09-01-2011-manchester-united-liverpool_en.html

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Никогаш нема да дознаеме дали е или не е пенал, можеби навистина е доволно кога ќе си затрчан толкав контакт за да паднеш а Бербатов не е од тие што паѓаат по секоја цена.

"As a young kid all my friends were interested in cartoons, MTV, and German television programmes, but I was only interested in one person: Peter Schmeichel, who was in goal for Manchester United. I thought he was fantastic and loved every minute he was on TV with United. "My whole bedroom was full of Schmeichel posters and United things.- Bayern Leverkusen Goalkeeper Rene Adler

Трансферов на овој би требало да е и повеќе од лесна работа, умрен е да игра за нас :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Еуроспорт 2, ако сака некој да го гледа нашиот најдобар играч за месец Декември :) Капитен е !

G

Gray Foxx

Гостин
Дај бе молим вас, кој црн пенал. Чиста глума. Не бидете вештачки човечиња, не беше пенал и готоо. End of story!
Ама не, имало контакт го допрал на ноктот. :)
И патем Бербата одпосле падна, после контактот по ноктето!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.914
Што се замрате дали било пенал бе луѓе?? :):)

Тепавме, уживајте и чекајте да дојде недела.. :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Еуроспорт 2, ако сака некој да го гледа нашиот најдобар играч за месец Декември :) Капитен е !
Абе знам баш зато и си ја пишав 1 ама ме заеба Феникс-Кливленд само уште еден кош требаше да дадат ама ништо :kesa:

В

Вори

Гостин
Да не ја згреши темата случајно,или ја сум глуп или пак дотолку не те разбирам...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom