Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Ај малце подетално објасни ми каква тесна победа? 66 % посед на топка 16 шутеви , а тие само кутри 5 шута и 34 % на топка?
Не, ја јас ке ти кажам. Се секаваш на првата со Стоук? Tунчаи од дека ни го забоде? Пред 2 дена, тва од ВБА как ни го забоде? Доволно е едно невнимание за да го кркаме. И 100 шута да сме имале, ако сме даделе 2 гола, а они 1, победата ни е тесна.

Не знам за вас, јас сум сосема задоволна јануари да го истуркаме со победа од гол разлика, ако може и повеќе зошто да не, но пак ќе кажам, распоредов е напнат, играчите ги чекаат уште многу мечеви од ФА, ПЛ и двобои од ЛШ за кои ќе мора да се сите спремни. Гледам се чудите Андерсон зошто не играл. Па ќе го прегорат, мора одмор малку. И пред некој да каже дека не сме биле убедливи, нека го погледне распоредот на натпревари најпрво.

Следни се Ливерпул во ФА, очекувам шанса да добијат Смолинг, Еванс, Обертан, Чичарито, Овен, Фабио, а зошто да не и Линдегард на гол. Уште поубаво ако излезат Ливерпул со фул состав, барем помладиве ќе добијат вистинска шанса да покажат што знаат. За мене е ова еден сосема неважен натпревар, со оглед на тоа каков ни е март месец, може слободно да се испадне од купов.
Шо се однесува до мене, сите победи нека се минимални, да ги контаме бодовите ние. Па и Ферги е таков стратег, никојпат не го ваде најдобрио состав шо го има на располагање (фала Богу, не е как Анчелоти) туку ваде екипа шо е минимално подобра од противнико, кадар да измакнеме 3 бода.

За со Ливерпул, исто и јас мислам. Нека играат младите против них, ако тепаме нека се засрамат, ако изгубеме нека им служе на чест, у секој случај се дупка :)

Иначе, Чичарито е лудница, алал да му е. Таков напагач ни требаше, добијааме го. Нека се развива оште! :) За вторио гол, Чичарито го избера потешкио начин, не му даде на Бербатов да шутира пенал, па и за тва, од потешка позиција-посимпатичен гол :)

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
ask100 ne se pravi pameten be,tesen e rezultatot ete toa sakav da go kazam i navistina zamaras gledam i drugi zamaras samo na tebe ne ti e jasno ili samo da se najdes vo muabet
ccc tie mislenja so gi imas 1245 ako si zamaral celo vreme tesko im e na fanovite

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да игравме со некоја екипа од втора или трета англиска па ај и да отпаднеме ама играме со вечниот ривал Ливерпул на Олд Трафорд и воопшто не сакам да изгубиме. Ако треба нека се тепа на овој меч па во следно коло подобро да испаднеме како што викаш ти.
Ама нема да биде воопшто лесно. Ни јас нејќам пораз од Ливерпул, ни Фергусон не сака, ама околностите се други. Ливерпул 100 посто ќе бараат излез во Европа преку ФА купот, а ние играме на 15ти против Тотенхем на Three Points Lane, потоа со Бирмингем дома, па на 25ти со Блекпул гости. Имаме уште 4 натпревари месецов а веќе поминаа 2. Уште од сега можам да претпоставам која екипа ќе запне по трите бода повеќе :)

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
ZZanchy taka objasni mu mene na glava mi se kaci ama izgleda od fudbal nema vrska =deckovo

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ask100 ne se pravi pameten be,tesen e rezultatot ete toa sakav da go kazam i navistina zamaras gledam i drugi zamaras samo na tebe ne ti e jasno ili samo da se najdes vo muabet
ccc tie mislenja so gi imas 1245 ako si zamaral celo vreme tesko im e na fanovite
како прво , со мојве 1240 постови не"замарам" во фудбал фан клуб туку си пишувам и во други теми , А баш денеска убаво изиграја шо сакаш фазла од ова поубаво здравје изиграно!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
абе сега на крја ан сезона сите си одат, гигс невил и компанија и што ќе прави после манчестер?

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
ZZanchy taka objasni mu mene na glava mi se kaci ama izgleda od fudbal nema vrska =deckovo
а сеа и преку посредници/адвокати ...... А ти не знаеше да ми кажеш?:smir: Туку ај да не се расправаме па вие ке ме линчувате овде.... :pos2:

Он топик:Смајлинг денеска добар беше во него е иднината

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.839
Поени од реакции
11.483
абе сега на крја ан сезона сите си одат, гигс невил и компанија и што ќе прави после манчестер?
Тоа што не го прават ливерпул и челзи...ќе продолжи да гази.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Прво, само Невил и ВДС имет најавено пензионирање.
Второ, дур го имаме Ферги немаме гајле.
Трето, па и Ферги да замине Манчестер сеуште ќе биде најголемиот клуб во светот !

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Прво, само Невил и ВДС имет најавено пензионирање.
Второ, дур го имаме Ферги немаме гајле.
Трето, па и Ферги да замине Манчестер сеуште ќе биде најголемиот клуб во светот !
ферги на лето си оди ако не сте знаеле :smir:

В

Вори

Гостин
И денешново издание е одлика на шампион.
Ме потсеќа кога вака-така Мурињи победуваше со Челзи првите сезони и беше шампион.Секоја чест,озбилно.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom