Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Следна дестинација голот на Фридел и едно 5-6 торпеда во неговата мрежа!!И сакам сите 5 или 6 да ги даде Руни.Можеби ќе ме натера да го сменам мислењето.
А мислењето го менуваат оние што ја сакаат вистината - во случајов голови од него.

Glory!!!
За малку сум промашил, наместо 7 јас 5 или 6, наместо Бербатов јас Руни. :tv: :vozbud:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Клевери даде многу убав гол браво за него исти и за велбек во последните 2 недели решете ги мрежите колку гола велбек у ПЛ?

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Според мене Андерсон го одигра перфектно овој натпревар големо БРАВО за детето само така да продолжи не му бега првотимскиот статус
А Бербатов как? Или денеска случајно не го забележа? Ебате нацисто! :)

Брат не ми требит мене Берба да дајт 10 гола на еден натпревар па пола сезона да го немат, нека се залагат ко денес на секој натпревар, па и да не дајт гол јас ќе сум задоволен...
Брат, ако одеме по тај терк, сигурно не ти требат и играче шо одат по курви, шо пијат как пијавици, играче шо на 17год клецат как кучина, играче шо пијани праат сообраќајки. Чисто за елустрација, дек беше Руни денеска? Нее праведно тва да го кажеш. Шо ти треба? Играч шо ќе дава голове и против Челзи, и против Ливерпул, а не само против екипи как Блекбурн? Никој не сакам повеќе никој не сакам помалко, сите играче на Јунајтед ми се тука, освен Гигс шо го гледам как вечен пример за играч и Роналдо и Нани как најдобри играче (mans знае) другите ми се сите исти, ама Македонците секојпат ќе си останеме такви, никакви, сончоглееде...

Иначе Ферги е луд! :) Начека го Андерсон у ситуација да се боре за прв тим, Керик исто така на раб на трпение, Нани у кондиција, Видич и Рио одморени, Руни у ситуација да даде живото па ги ставува сите у комбинација. Зашо? За по секоја цена да бидеме први на табеелта, па макар и гол разлика да билдаме. И шо кој кур Челзи даваше по 6 гола на утакмица? Саа шо не коментирате? ManUtdChampions? Не оти Блекбурн е слаб, Ферги е луд, он га направи ситуацијата денеска тие да не можат головето да си однесат дома, намерно, да се израмнеме со Челзи по се! Сите тие шо јадеа по ного лајна за Бербатов никаде ги нема, а тие шо критикуваа само коо играаше слабо саа го прчат! Ама Бербатов дава голове само на слабите екипи, кажи нешто! Ама Бербатов има игра ама не дава голове, кажи нешто!!! Ама Бербатов не трча, кажи па!!! Еее, ама Бербатов од ка даде хет-трик никаде го нема! Ама Бербатов само на 1 утакмица дава 5 гола... :) сакам да кажам оти кур ме боле, на вас нема да ви се погоде, па ебајте се у гаазо!

I'm Dimitar Berbatov, football prisoner from Bulgaria. You fuck with me, you fuck with the best! :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Клевери даде многу убав гол браво за него исти и за велбек во последните 2 недели решете ги мрежите колку гола велбек у ПЛ?
Мислам дека 4 гола има вкупно досега во ПЛ Велбек.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
шо направивте бе?! ах беееее "бугарска" работа :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Само по два меча може да се примети дека Бербатов не е истиот кога игра без Руни напред и кога игра со Руни напред. Минатиот меч против Ренџерс видовме исто така еден добар меч од Бербатов а на овој сите видовме дека имаат одлична соработка со Руни. Само вака и двајцата нека продолжат.

Цела оваа комплетност на Јунајтед и добра игра според мене е најзаслужен Ферги и се разбира Нани. Нани е како препороден сезонава дава голови асистира им создава проблеми на дефанзивците од противничкиот тим со еден збор одличен. Одлично игра од почеток на сезонава и се надевам дека во тој стил ќе продолжи.

Андерсон денес со Керик покажаа дека не треба да се отпишуваат посебно Андо. Човекот денес изигра фантастично и дефинитивно треба повеќе да игра. Се надевам дека ќе го видиме во вторник во првиот тим на гостувањето кај Вест Хем.

Ова е правиот Јунајтед. Тимот кој се бори за секоја топка за секој дел од теренот. Жедта за титули и победи. Само уште Валенсија да се врати на терените и ќе биде одлично.

Glory, glory Man United!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Демек со "таа" топка даде 5 гола :)
У Англија не знам дали имате приметено по пола терен трчаат по топката, се мислам само со една топка дека се игра :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom