Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Сеа согласувам со вас анди изигра навистина добро денес заслужува да добива шанса во првиот тим погледнете какви пасови даде денес на нани за 5от гол и на берба за 7отhttp://rutube.ru/tracks/3818036.html?v=e43be17c51d82b933a4f01cefec7dfe5

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Berbatov: "I still can't believe I've scored five goals. Personally I'm very pleased with myself."

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Лани го пцуев оваа година нема причина а и колку што читам до сега оваа сезона само добри мислења има за него и од мене и од другите фанови на форумов..
Е не знам баш дали има само добри мислења за него. Не знам шо треба да направи за да бидат некои "фанови" задоволни. Уствари што и да направи пак ќе е истата знам јас, нешто слично као 76 годишен тврдоглав комунист.

Секоја чест за целиот тим, не знам само каков гол сме примиле, излегува Видич и одма примаме гол...и не жалете толку за Руни, денеска беше засенет :P, му стои редот него со Блекпул следното коло. Глори!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Слики од натпреварот

--- надополнето ---

--- надополнето ---

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Е не знам баш дали има само добри мислења за него. Не знам шо треба да направи за да бидат некои "фанови" задоволни. Уствари што и да направи пак ќе е истата знам јас, нешто слично као 76 годишен тврдоглав комунист.

Секоја чест за целиот тим, не знам само каков гол сме примиле, излегува Видич и одма примаме гол...и не жалете толку за Руни, денеска беше засенет :P, му стои редот него со Блекпул следното коло. Глори!
Брат не ми требит мене Берба да дајт 10 гола на еден натпревар па пола сезона да го немат, нека се залагат ко денес на секој натпревар, па и да не дајт гол јас ќе сум задоволен...

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Се прегреа Бербатов :P па сега нема да го видиме на 3-4 утакмици :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Брат не ми требит мене Берба да дајт 10 гола на еден натпревар па пола сезона да го немат, нека се залагат ко денес на секој натпревар, па и да не дајт гол јас ќе сум задоволен...
Хохо... проблемот е што не се залага/ше ако и на наредниот натпревар запне како денес пак ќе има голови од него :)

Само нека продолжи... страв лозје чува - страв мрежи полни :pos:

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Абе Нани во сите натпреварувања до сеа колку асистенции има :) ?

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Нани има 5 гола и 9 асистенции во Премиер лигата и 1 гол и 0 асистенции во Лигата на Шампиони

7GeorgeBest7

Magician
Член од
22 ноември 2010
Мислења
5
Поени од реакции
1
Бербатов изигра фантастично денеска и им докажа на сите што се сомневаа во неговата форма дека вреди за овој тим. :vozbud: Денеска игравме како прави шампиони и целиот тим одигра одлично.. за неколку недели не очекуваат тешки утакмици како Валенсиа, Арсенал, Челзи па затоа мора да продолжеме со оваа игра. Ни останува да видиме што ќе направат утре Челзи. :tv:

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Сакам да кажам општо за сите фудбалери на Јунајтед. Не мора само да се плука по некој, сите наши играчи треба да ги почитуваме и да им веруваме без разлика кој колку постигнал, зашто на крај краева сите играат да победи тимот. И мене можда не ми се допаѓал Киеран Ричардсон на пример, и некои просечни играчи кои настапувале досега, па не сум тропал глупости и тоа нонстоп како некои овде. Како да сакаат да не даде гол Бербатов и после да *****. Па зашто тогаш навивате?

И не ти треба 10 гола, ама убаво ти доаѓа така после дебакл како денешниов да се прчиш пред другарите кои навиваат за други клубови а? :), и ќе видиш дека подруго ќе е сега кога ќе игра со Руни кој влегува во форма, нема да игра сам или со Македа. Со сигурност ќе бидеме поефикасни. А глеам некои уште сега клетви фрлаат како "ќе го немало" или не знам шо.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Бербатов бееее Бугарин Глуп.....

Уште 1 месец до нова година, а он веќе почнал петарди да пука :) !!!!!!!
Не е он крив, Руни некни кога бил на гости календарот на Декември му го завртил :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom