Џони Вајсмилер
Don't share my food
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 15.489
- Поени од реакции
- 15.506
Дечки ве потсеќа резултатов на некој друг натпревар?
Против Рома :tv: ?Дечки ве потсеќа резултатов на некој друг натпревар?
За малку сум промашил, наместо 7 јас 5 или 6, наместо Бербатов јас Руни. :tv:Следна дестинација голот на Фридел и едно 5-6 торпеда во неговата мрежа!!И сакам сите 5 или 6 да ги даде Руни.Можеби ќе ме натера да го сменам мислењето.
А мислењето го менуваат оние што ја сакаат вистината - во случајов голови од него.
Glory!!!
А Бербатов как? Или денеска случајно не го забележа? Ебате нацисто!Според мене Андерсон го одигра перфектно овој натпревар големо БРАВО за детето само така да продолжи не му бега првотимскиот статус
Брат, ако одеме по тај терк, сигурно не ти требат и играче шо одат по курви, шо пијат как пијавици, играче шо на 17год клецат как кучина, играче шо пијани праат сообраќајки. Чисто за елустрација, дек беше Руни денеска? Нее праведно тва да го кажеш. Шо ти треба? Играч шо ќе дава голове и против Челзи, и против Ливерпул, а не само против екипи как Блекбурн? Никој не сакам повеќе никој не сакам помалко, сите играче на Јунајтед ми се тука, освен Гигс шо го гледам как вечен пример за играч и Роналдо и Нани как најдобри играче (mans знае) другите ми се сите исти, ама Македонците секојпат ќе си останеме такви, никакви, сончоглееде...Брат не ми требит мене Берба да дајт 10 гола на еден натпревар па пола сезона да го немат, нека се залагат ко денес на секој натпревар, па и да не дајт гол јас ќе сум задоволен...
I'm Dimitar Berbatov, football prisoner from Bulgaria. You fuck with me, you fuck with the best!
Мислам дека 4 гола има вкупно досега во ПЛ Велбек.Клевери даде многу убав гол браво за него исти и за велбек во последните 2 недели решете ги мрежите колку гола велбек у ПЛ?
во кого се заљубивте толку брзо бе
За малце две топки ќе си земеше :pos2:Против Рома :tv: ?
![]()
Берба си ја зема топката како што е редот![]()
Демек со "таа" топка даде 5 голаБерба си ја зема топката како што е редот![]()
У Англија не знам дали имате приметено по пола терен трчаат по топката, се мислам само со една топка дека се играДемек со "таа" топка даде 5 гола![]()