Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

junksound

KILL Iluminate's
Член од
16 јули 2010
Мислења
133
Поени од реакции
9
бравоооо бравооооо ова е игра хахахахаахахаахахахаахахаахахаха идемоооооооооооо......:vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
8 ноември 2008
Мислења
542
Поени од реакции
731
:violent1:Митко ги шокира Блекбурн. Не им даде да дишат:buum: Сигурно мавнал некој стероид пред натпревар :) Честито нека ни е победата. Митко прв стрелец во лига изгледа е.:bravo: Нека продолжи така. Мака ми е што сите денес играа за Руни да даде гол ама никако топка да стигне до него. Али задоволен сум и од Руни и од играта; подаваше, се движеше добро е полека се врака во форма. Сега уште Њукасл да направат нешто и тешко кој после ке не симне од врвот :)

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Аууууууууууу,овој б'лгаринов се здиве бре ејјјј :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Честитки :)

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Сега никој не плука по Бербатов. :(
И порано прв си ја зедов честа и сега... кретенче невидено е, кое функционира тромаво и бавно само на одредени натпревари. Ама... функцинира еба му тоа суштеството :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.562
Поени од реакции
29.155
Сега никој не плука по Бербатов. :(
Лани го пцуев оваа година нема причина а и колку што читам до сега оваа сезона само добри мислења има за него и од мене и од другите фанови на форумов..

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Ги збунивме .)
Да не се повторувам со сите вас за Бербатов се е кажано, само да ги пофалам денес перфектните Андо и Керик... заслужи целиот тим пофалби, но овие двајца денеска посебен впечаток ми оставија :smir::)))

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Да бе, заборавив да кажам.. Имаше шпекулации оти Андерсон ќе си замине... Јас искрено не сакам! Добро игра Андо, само што беше повреден долго време, сега и тој се ваќа во вистинската форма.. Исто како и Керик.. :)

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Според мене Андерсон го одигра перфектно овој натпревар големо БРАВО за детето само така да продолжи не му бега првотимскиот статус

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Бербатов бееее Бугарин Глуп.....

Уште 1 месец до нова година, а он веќе почнал петарди да пука :) !!!!!!!

zebra

MUFC
Член од
30 октомври 2010
Мислења
13
Поени од реакции
2
Се на се перфектен ден. Ман Утд со победа од 7-1, кој ја гледаше утакмицата знае, не мора ништо да се коментира, резултатот кажува се !!! Бербатов одличен сега има 11 голови, Руни се труди и он со 2 асистенции денес мисечини, и сите други беа перфектни, но она што ме радува е тоа што денес и Велбек и Клеверли постигнаа погодоци за Сандерлед и Виган. Само вака да продолжиме, а и се гледа колку самодоверба им носи Руни на соиграчите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom