Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Најверојатно ова ќе биде дизајнот за маичките
Шо да се прај коа немате титулаПреку ку* ми е веќе од вас така наречени фанови на манчестер јунајтед,од вас немам видено попрости луѓе на светов.... само јадете гом*а на фан клубот на манчестер сити а ако некој вас ви јаде гом*на одма плачете да биде баниран... Епа вака дечки сте се заебале уште еднаш да не видам ШИТИ ИЛИ ЈАДЕЊЕ гомна на фан клубот на сити .Стварно сите сте дегенерирани дечишта што немаат живот и само висите на интернет и јадете гомна а во вистински живот сте страње. Затоа можете само да ми го пушите ку*ров. Ајде сега одма ќе плачете да ме банираат ве знам како дишете но ич не се замарам ова ништо е е во споредба со она што вие го праите на нашиот фан клуб... Се надевам дека админите ќе увидат дека ја сум у право и во иднина ќе ве бануваат вас за јадење гомна.
ДА ! Отвараме !Што бидна, ќе отвараме ли фан клуб FC United of Manchester?
хахахахаха....на дечково сите убава репутација да му дадите...Преку ку* ми е веќе од вас така наречени фанови на манчестер јунајтед,од вас немам видено попрости луѓе на светов.... само јадете гом*а на фан клубот на манчестер сити а ако некој вас ви јаде гом*на одма плачете да биде баниран... Епа вака дечки сте се заебале уште еднаш да не видам ШИТИ ИЛИ ЈАДЕЊЕ гомна на фан клубот на сити .Стварно сите сте дегенерирани дечишта што немаат живот и само висите на интернет и јадете гомна а во вистински живот сте страње. Затоа можете само да ми го пушите ку*ров. Ајде сега одма ќе плачете да ме банираат ве знам како дишете но ич не се замарам ова ништо е е во споредба со она што вие го праите на нашиот фан клуб... Се надевам дека админите ќе увидат дека ја сум у право и во иднина ќе ве бануваат вас за јадење гомна.
Лееееее, избацуење братовПреку ку* ми е веќе од вас така наречени фанови на манчестер јунајтед,од вас немам видено попрости луѓе на светов.... само јадете гом*а на фан клубот на манчестер сити а ако некој вас ви јаде гом*на одма плачете да биде баниран... Епа вака дечки сте се заебале уште еднаш да не видам ШИТИ ИЛИ ЈАДЕЊЕ гомна на фан клубот на сити .Стварно сите сте дегенерирани дечишта што немаат живот и само висите на интернет и јадете гомна а во вистински живот сте страње. Затоа можете само да ми го пушите ку*ров. Ајде сега одма ќе плачете да ме банираат ве знам како дишете но ич не се замарам ова ништо е е во споредба со она што вие го праите на нашиот фан клуб... Се надевам дека админите ќе увидат дека ја сум у право и во иднина ќе ве бануваат вас за јадење гомна.
„другарче“ еден иљач да ти дам?Преку ку* ми е веќе од вас така наречени фанови на манчестер јунајтед,од вас немам видено попрости луѓе на светов.... само јадете гом*а на фан клубот на манчестер сити а ако некој вас ви јаде гом*на одма плачете да биде баниран... Епа вака дечки сте се заебале уште еднаш да не видам ШИТИ ИЛИ ЈАДЕЊЕ гомна на фан клубот на сити .Стварно сите сте дегенерирани дечишта што немаат живот и само висите на интернет и јадете гомна а во вистински живот сте страње. Затоа можете само да ми го пушите ку*ров. Ајде сега одма ќе плачете да ме банираат ве знам како дишете но ич не се замарам ова ништо е е во споредба со она што вие го праите на нашиот фан клуб... Се надевам дека админите ќе увидат дека ја сум у право и во иднина ќе ве бануваат вас за јадење гомна.