A
apidrone
Гостин
Значи 5тиот... И стварно, мн јака работа е да бидеш најдобар стрелец на ТОТЕНХЕМАха, затоа беше најдобар стрелец за Тотенхем и меѓу топ 5те во лигата!
Значи 5тиот... И стварно, мн јака работа е да бидеш најдобар стрелец на ТОТЕНХЕМАха, затоа беше најдобар стрелец за Тотенхем и меѓу топ 5те во лигата!
После ваков маубет, очигледно не го пратиш Бербатов и неговите вештини на терен со топка и позиционирање.Значи 5тиот... И стварно, мн јака работа е да бидеш најдобар стрелец на ТОТЕНХЕМ
Како не е негова работа?! Беше единствен наш напаѓач на теренот, кој би требало да врши притисок врз Туре и Компани, сигурно не Видич или Рио! Значи не го мразам Бербатов, не ми можел да мразам играч на Манчестер Јунајтед, само ме нервира неговиот однос, има играчи кои би убиле да заиграат за Манчестер, а тој се курчи веќе 3 сезони. Сме имале исто мислење за многу работи, но со ова едноставно не можам да се сложам...Позз...Ај само замисли ако сите трчат как Парк и Флечер да кажеме? Тимската игра ќе биде нула, сите ќе се как муви без глави. Фудбало има филозофија и организација, секој си има свои задачи. Не гонил? Таа нее негова работа, нее таков вид на играч. Задачата на Бербатов нее как таа на Парк и Флечер. Он е посебен тип на играч, има огромна визија за игра, креатор, организатор. Дај малко размислејте, Ферги глуп ли е шо го држе веќе трета година а не е покажал ништо посебно. Бербатов е од големо значење за екипата, сакале или не да го признаате тва, без разлика дали ви се ареса или не...
Тва последното и јас ќе ти го кажуваах Без разлика, дискутираме. Незнам точно која му е замислата на Ферги со Бербатов ама очигледно оти он го сака тва. Знааш ли шо значе сам напаѓач и неговата работа да е да врше притисок врз Туре и Компани? САМОУБИСТВО! За 15 мин. ќе му га земат душата, ќе го стават у шевата и ќе го трчкат. Ќе си играат кур-ташак со него, иако се боси. По 100ти пати кажувам оти неговио стил е таков, елегантен. Искрено, има ситуации, моменти, коо и јас ќе се изнервирам оти си ги ладе јајцата, ама ного брзо ми текнува шо е неговата работа и каков играч е. Бербатов нее ништо подобар од лани, истио играч е, само сега го нема Руни, па за тва има дадено некој гол повеќе. Секојпат е така, еден се наметнува как најдобар играч у екипата-петел, тва за нас беше Роналдо, заради него ги немаше Руни, Нани, Берба. Ојде си Роналдо, Руни се наметна как главен у екипата. Сега Руни го нема, ги гледаш Бербатов и Нани колко "подобро" играт. Сите тие да си одат, ќе има нов петел, Обертан да кажеме. Незнам шо да кажам повеќе, ама колко повеќе говорете против Бербатов, толко повеќе го засакувам, толко повеќе га гледам убавината на фудбало у него. Не е ни битно ајде, немора да дискутираме, само одговори ми на едно, зашо Ферги оште го држе? Зашо го игра? Зашо му дава "милион шанси"? Ако мислеш оти е заради тва шо Ферги не признава грешки и нејќе да си згазне на достоинството, одма ќе ти кажам оти си грешка. Самио факт шо е оште наш играч, кажува оти вреде. И знам оти има играче кои ќе се утепат за да заиграат за Јунајтед, ама у моменто, нема да сме ништо поразлични од Сити, виде ги некни нивните играче, трчат как муви без глави, борат се, кршат... и шо? Немат никаква игра. Така да, нее тва тва.Како не е негова работа?! Беше единствен наш напаѓач на теренот, кој би требало да врши притисок врз Туре и Компани, сигурно не Видич или Рио! Значи не го мразам Бербатов, не ми можел да мразам играч на Манчестер Јунајтед, само ме нервира неговиот однос, има играчи кои би убиле да заиграат за Манчестер, а тој се курчи веќе 3 сезони. Сме имале исто мислење за многу работи, но со ова едноставно не можам да се сложам...Позз...
Да си оде ли Бербатов или не?П.С. Дајте предлог за нова анкета на сајтот
Какви мастики џвака Ферги?Да си оде ли Бербатов или не?
Хаха, не знам што чекаат компанииве да му понудат спонзорство, да се дознае какви мастики џвака која реклама би билоКакви мастики џвака Ферги?
- Орбит
- Ервејс
- Базука
- Чунга-Лунга
- Центер Шок (киселите) :tv:
Кога ќе биде дефиниран дизајнот (многу скоро) ќе го ставам тука да го видите.Заборавив да прашам во Корнер, што е финтата со маичките, какви ќе бидат овојпат?