Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НЕ! Чекаме само да ги ебаме и тие и тие и сите други и дома и гости. Ме боле к*ро дали Челзи ќе тепа 6-0 или ќе изгубе 2-0! И не сам как LoGiX со толко искомплексирано фудбалско мислење. :)
Ме спомнуваш у секој пост,ваљда ти имаш комплес братче,не јас.:))
Нормално е да те интересира играта,резултатот на конкуренцијата,ама шо ти кажувам јас на тебе,ти го гледаш фудбало од фудбалски аспект,неможаме да се разбераме :))

да не сум ептен оффтопик,ги гледав првите 45 минути и стварно Волвс го изораа теренот,ептен борбени беа,но Јунајтед знае да даде гол и кога нема игра,па Парк после една добра акција постига гол.Во второ незнам како се одвивала ситуацијата,ама бидејќи касно сте го скршиле отпорот,сигурно слична била ситуацијата како и во првото.
@Џену,
неможеш да кажеш види со каков состав игравме,затоа играат лошо.Епа Јунајтед е тоа ебаго,треба да има јака клупа,да покажат играчите шо знаат и умеат:)))

1.Уплаф(се освен голман)
2.pain_killer(лево крило)
3. Mile Red Devil (се освен голман) (и да ми кажете на време кој ден ќе биде за да испланирам, оти имам колоквиуми наредната, под знак прашалник сум)
4.Devil_guy (се освен голман и напаѓач - мразам да дремам напред)
5.mans (ако не се најде голман, сите ќе се мењаме на 10 минути, да видам тимски дух ) старо копито со искуство од сите области на теренот!
6. Bobipp (се освен голман , за ова сериозен сум стварно, да не објаснувам зошто)
7.DarkAngel_sk (можам да играм на сите позиции каде ке биде најпотребно. по потреба може и голман не е проблем али не практикувам многу)
8.nOmoReGameS(Напад ,и лево крило )
9.++DarkAngel++(Све освен голман и позади гол:D)
10.Јунајтед_фан
Размислив и сигурно играм. Сметајте на мене.
Шо се однесува до гостувањето кај Сити, мислам дека ќе игра Нани без разлика што се најавува. Исто и Берба би требало да е назад, па се освен 3 бода е кикс на овој натпревар. :)

Утакмица, утакмица секад имам утакмица кога игра Манчестер :( Ај ако може головите.

НЕ! Чекаме само да ги ебаме и тие и тие и сите други и дома и гости. Ме боле к*ро дали Челзи ќе тепа 6-0 или ќе изгубе 2-0! И не сам как LoGiX со толко искомплексирано фудбалско мислење. :)

Јас сум висок смеѓ дечко, со кратка коса, стегнен газ, стан во Скопје, имам Audi R8, не барам ништо само се фалам!
До тука ли стигнаате бе човеци? Не знаеех оти сте толко за жалене... Ак играте фудбал одејте, а нее тва светско првенство да кажувате кој шо играл и как играл... плус, мал фудбал, заеби позиции...

П.С. Ако се погоде да се игра среда, петок, сабота недела, после 4 саато, сметајте ме и мене, па макар и да посматрам, оти гледам на маабет сте јаки. :)

П.П.С. Сите шо јадеете лајна за Парк, а саа рипате как зајци, да му јадете јајцата!

Значи свати малку сарказам.. се шалам..не сваќај све сериозно.. бтв доволно сум запознаен со фудбал а и го играм од мали нозе и знам како се игра мал фудбал не сум до толкав идиот.. не мора да сваќаш све озбилно. иначе тоа што е со зелена боја го погоди!

Ме спомнуваш у секој пост,ваљда ти имаш комплес братче,не јас.:))
Нормално е да те интересира играта,резултатот на конкуренцијата,ама шо ти кажувам јас на тебе,ти го гледаш фудбало од фудбалски аспект,неможаме да се разбераме :))

Интересен си ми братче :) флеваш у некои девети димензии как да си менаџер на Арсенал и патуваш од град у град да ги гледаш конкуренциите как играат па за да го составеш составо или евентуално да го советуваш Венгер :) ти си как мене, обичен фан. Гледи си го Арсенал и да не те боле как играа Јунајтед или Челзи... шо се замарате толко незнам :)

Значи свати малку сарказам.. се шалам..не сваќај све сериозно.. бтв доволно сум запознаен со фудбал а и го играм од мали нозе и знам како се игра мал фудбал не сум до толкав идиот.. не мора да сваќаш све озбилно. иначе тоа што е со зелена боја го погоди!

Ебати сарказамо, почнаате да пишате кој дека играл кој шо можел да направе, кој со која нога как шутирал... филм :) Тва шо си го болдирал го напишах саркастично, оти си се фалате как маленки деца, реклама без пари :) уживи!

Еј ќе може да ви пратам 2ца Јунајтедовци во тимот??? Или нема место??? Ако има овие дена ќе ви кажам за сигурно.....бтв само 1 тим ќе треба???

Интересен си ми братче :) флеваш у некои девети димензии как да си менаџер на Арсенал и патуваш од град у град да ги гледаш конкуренциите как играат па за да го составеш составо или евентуално да го советуваш Венгер :) ти си как мене, обичен фан. Гледи си го Арсенал и да не те боле как играа Јунајтед или Челзи... шо се замарате толко незнам :)
Јас сум се`,само не сум как тебе :)).Јас брат пратам фудбал,Јунајтед и Челзи играт фудбал,незнам на тебе шо ти прече јас да коментирам за некој х-тим? Мое мислење,мое право,ак не ти чине,немора да ме цитираш.

Јас сум се`,само не сум как тебе :)).Јас брат пратам фудбал,Јунајтед и Челзи играт фудбал,незнам на тебе шо ти прече јас да коментирам за некој х-тим? Мое мислење,мое право,ак не ти чине,немора да ме цитираш.
Еми шо ми се прааш толко јак фан коо ти само пратеш фудбал :) има разлики... шо е разликата меѓу тебе и некој фан на Јунајтед, коо ти ги пратеш и двата тима, а он не го еба твојо Арсенал? Ти едноставно си изберал од сите клубове кој ти е најсимпатичен и ае за тие сам :) Твое мислење, твое право, ни ти го зимам, ни ти го забранувам, ама ак не ти чине шо те цитирам и спомнувам, не пиши :)

Еми шо ми се прааш толко јак фан коо ти само пратеш фудбал :) има разлики... шо е разликата меѓу тебе и некој фан на Јунајтед, коо ти ги пратеш и двата тима, а он не го еба твојо Арсенал? Ти едноставно си изберал од сите клубове кој ти е најсимпатичен и ае за тие сам :) Твое мислење, твое право, ни ти го зимам, ни ти го забранувам, ама ак не ти чине шо те цитирам и спомнувам, не пиши :)
А што е лошо во тоа,ако гледа како игра конкуренцијата?
И да,демек никој фан на Манчестер не ги прати конкурентиве.Јасно ми е :)

Денес роденден на Рио Фердинанд.
Срекен роденден мајсторе и да продолжиш со добрите игри.:icon_mrgr

А што е лошо во тоа,ако гледа како игра конкуренцијата?
И да,демек никој фан на Манчестер не ги прати конкурентиве.Јасно ми е :)

Ја не знам ни која постава им е прва ни втора. Ниту па нивна утакмица имам гледано сезонава. И немам време ама и нејќам. Доволно?

--- надополнето ---

Статијава е „ломење“ :tapp: .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom