Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ооооо и грашоков ја чукна глаата. Лошо вака лошо, тимот е испретурен, немаме добра организација на нападот. Се надевам во второ Сколс ако е достапен ќе влезе во игра.

1.Уплаф(се освен голман)
2.pain_killer(лево крило)
3. Mile Red Devil (се освен голман) (и да ми кажете на време кој ден ќе биде за да испланирам, оти имам колоквиуми наредната, под знак прашалник сум) :)
4.bojan10rooney(се може и голман ако дојде зор)(ама не сум сигурен ако има играчи нека играат не знам дали ке можам да дојдам како што треба)затоа ништо не гарантирам.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Ох Ох Парк ги поеба волциве пак :) Одлична топка на Флечер :)

Парковиччччччччччччччч......последната минутка...

И ова е own goal :buum:

Ферги сака да докаже дека со дрвца може да стане шампион, респект! :icon_mrgr

1.Уплаф(се освен голман)
3. Mile Red Devil (се освен голман) (и да ми кажете на време кој ден ќе биде за да испланирам, оти имам колоквиуми наредната, под знак прашалник сум) :)
4.Devil_guy (се освен голман и напаѓач - мразам да дремам напред)
5.mans (ако не се најде голман, сите ќе се мењаме на 10 минути, да видам тимски дух :icon_mrgr) старо копито со искуство од сите области на теренот!
6. Bobipp (се освен голман :), за ова сериозен сум стварно, да не објаснувам зошто)
7.DarkAngel_sk (можам да играм на сите позиции каде ке биде најпотребно. по потреба може и голман не е проблем али не практикувам многу) :)
8.
9.
10.

Само да ми одговара термин и местото каде што ќе с еигра би требало да дојдам :)
1.Уплаф(се освен голман)
5.mans (ако не се најде голман, сите ќе се мењаме на 10 минути, да видам тимски дух :icon_mrgr) старо копито со искуство од сите области на теренот!
6. Bobipp (се освен голман :), за ова сериозен сум стварно, да не објаснувам зошто)
7.DarkAngel_sk (можам да играм на сите позиции каде ке биде најпотребно. по потреба може и голман не е проблем али не практикувам многу) :)
8.nOmoReGameS(Напад ,и лево крило )

Иначе како иде работава?Како играме..не можам да ја следам утакмицава неам време...во кратки црти ако може нешто...
Фала позз

1.Уплаф(се освен голман)
3. Mile Red Devil (се освен голман) (и да ми кажете на време кој ден ќе биде за да испланирам, оти имам колоквиуми наредната, под знак прашалник сум)
5.mans (ако не се најде голман, сите ќе се мењаме на 10 минути, да видам тимски дух ) старо копито со искуство од сите области на теренот!
6. Bobipp (се освен голман , за ова сериозен сум стварно, да не објаснувам зошто)
7.DarkAngel_sk (можам да играм на сите позиции каде ке биде најпотребно. по потреба може и голман не е проблем али не практикувам многу)
8.nOmoReGameS(Напад ,и лево крило )
9.++DarkAngel++(Све освен голман и позади гол:D)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom