Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Едно големо браво за парк... Доминантна игра денес на Ман Утд во текот на сите 90 мин. Обертан се повеќе ме изненадува со игрите што ги прикажува, сите денес беа на ниво колку можеа, бебе се трудеше, трчаше, само да поработи на центаршутевите ќе треба уште малку. Уште еднаш се покажа дека треба да играме со 2 напаѓачи, а не како на почетокот со еден. Примивме гол од единствената грешка на денешниот натпревар, но за среќа победивме. Само вака да продолжиме да победуваме. И за крај за харгривс колку што можев да приметам не се работеше за повреда на колената што ме радува, мислам дека се работи за некое истегнување на мускул и мислам дека не е сериозно (моја аматерска проценка).

Честито победа, Парк ни го спаси газот :)
За Харгривс стварно штета, изгледа толку е од неговата фудбалска кариера...Толку нежни нозе, сигурно дедо му бил Холанѓанец...

1.Уплаф(се освен голман)
2.pain_killer(лево крило)
3. Mile Red Devil (се освен голман) (и да ми кажете на време кој ден ќе биде за да испланирам, оти имам колоквиуми наредната, под знак прашалник сум)
4.Devil_guy (се освен голман и напаѓач - мразам да дремам напред)
5.mans (ако не се најде голман, сите ќе се мењаме на 10 минути, да видам тимски дух ) старо копито со искуство од сите области на теренот!
6. Bobipp (се освен голман , за ова сериозен сум стварно, да не објаснувам зошто)
7.DarkAngel_sk (можам да играм на сите позиции каде ке биде најпотребно. по потреба може и голман не е проблем али не практикувам многу)
8.nOmoReGameS(Напад ,и лево крило )
9.++DarkAngel++(Све освен голман и позади гол:D)
10.

БобиПП, бидејки си од Прилеп и претпоставувам не си сигурен, во текот на нареднава недела напиши дали ќе идеш за Скопје (за сигурно). Не ме сваќај погрешно, да не испадне работава си се пишал и си му го земал местото на друг, а на крајот да не идеш...

DarkAngel_sk, изгледа ќе браниш :) Би бранел и јас, но дрво сум - ќе страдаме резултатски :)

Иако на теренот се 6 души (а ние сме 10), ќе се менуваме на 5 минути и ќе испадне како сите исто да изиграле...Ама сигурен сум дека некој од пријавениве ќе има проблем со кондиција :)

Иако на теренот се 6 души (а ние сме 10), ќе се менуваме на 5 минути и ќе испадне како сите исто да изиграле...Ама сигурен сум дека некој од пријавениве ќе има проблем со кондиција :)

Така така...во случај да нема голман, ќе се менуваме на неколку минути, јбг, тимска игра е...и да, муабетот со кондиција, избегавајте херој ситуации и мислете на екипата, за да ги победиме сите буљаши! :icon_mrgr
Ќе ми биде мило и чест што ќе играм со пациенти заболени по Јунајтед!

GLORY!!

А ако се игра во Велес ќе има ли нешто организирано од Скопје за до таму?

За Харгривс стварно штета, изгледа толку е од неговата фудбалска кариера...Толку нежни нозе, сигурно дедо му бил Холанѓанец...

БобиПП, бидејки си од Прилеп и претпоставувам не си сигурен, во текот на нареднава недела напиши дали ќе идеш за Скопје (за сигурно). Не ме сваќај погрешно, да не испадне работава си се пишал и си му го земал местото на друг, а на крајот да не идеш...

DarkAngel_sk, изгледа ќе браниш :) Би бранел и јас, но дрво сум - ќе страдаме резултатски :)

Ја Кажав зависи.. ако можам да дојдам доагам сигурно не преставува проблем.. бтв за бранење да не бидеме буљаши сеа :P Како што кажа манс ке се мењаме.. И сите имаат талент за бранење, нешто на среќа ке фатиш :D

бтв- пошто гледам све сте напаѓачи (се зезам) ја ако би играл би играл пред одбраната и би помагал секако.. нешто како деструктивец.. исто така делам топки ко сколс. презицен долг пас имам :D

Сега чекаме кикс на Челзи и на Арсенал !

НЕ! Чекаме само да ги ебаме и тие и тие и сите други и дома и гости. Ме боле к*ро дали Челзи ќе тепа 6-0 или ќе изгубе 2-0! И не сам как LoGiX со толко искомплексирано фудбалско мислење. :)

бтв- пошто гледам све сте напаѓачи (се зезам) ја ако би играл би играл пред одбраната и би помагал секако.. нешто како деструктивец.. исто така делам топки ко сколс. презицен долг пас имам :D

Јас сум висок смеѓ дечко, со кратка коса, стегнен газ, стан во Скопје, имам Audi R8, не барам ништо само се фалам!
До тука ли стигнаате бе човеци? Не знаеех оти сте толко за жалене... Ак играте фудбал одејте, а нее тва светско првенство да кажувате кој шо играл и как играл... плус, мал фудбал, заеби позиции...

П.С. Ако се погоде да се игра среда, петок, сабота недела, после 4 саато, сметајте ме и мене, па макар и да посматрам, оти гледам на маабет сте јаки. :)

П.П.С. Сите шо јадеете лајна за Парк, а саа рипате как зајци, да му јадете јајцата!

Па јас зато и се пријавив пошто сум сигурен дека ќе сум во Скопје. Уствари таму сум од 08.11 до 19-20. 11 така да ако е во тој период и нормално ако не е сред недела па и уште во дневен термин (до кај 1, 2 сато) доаѓам. Али најубо би било да е во викенд. :) Па и да се игра во Велес, воз од Скопје од Велес има често а и ефтино е :)

Јас сум сигурен, нема врска кој ден, само да не е многу касно, последниот автобус до Куманово ми е во 22:00. Можеме и меѓу нас да изиграме една партија, па ќе видиме кој како ќе се покаже. :)

Нани игра милијарда посто. Како и Бербатов, Андерсон, Керик и остало денес што беше болно :)

Кога сме веќе кај болницава наша, не е се` така црно. Клик :)

Давор напиша:
Со кого играте во вторник/среда?

Со

blue-moon.jpg

:):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom