Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Прочитав некаде дека Евертон ќе добие 25 посто од продажбата на Руни.
Инаку,Руни немаше респект спрема клубот каде што израснал и го направил играч,сега се сврте против клубот кој го направи ѕвезда,тоето.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
нека си иде Руни чим толку запнал.. ми се свиѓа зделката Бензема + 50мил за Руни нека прифати Ферги и кур да не го боли.. чим овој се фура толку.. неблагодарен!
Какви 50 милиона бре? Со правилото за откупување на договорот на ФИФА, Руни може да си оди за 5 (пет) Милиони...Нема да видиме никаква голема сума од него ако си оди...

Сеуште не ми се верува. Но и да си оди нема да ми биде толку криво колку шти ми беше криво за К. Роналдо. Овој играч неможам да го прежалам. Вистинска штета.

Инаку пишете ја УТД - Бурсаспор 0:0 конечен резултат. Со оваа атмосфера во тимот и тоа ќе биде премија.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Не сте свесни после ова колку сакам Руни да си оди, затоа што после се што направија клубот и Ферги за него, заслужува стариот ако не повеќе барем едно образложение од него околу ситуацијава, а не да се крие и да ги праќа агентите да кажуваат што он кажал :tapp:. Го сакав и почитував како играч, нормално и неможеше некој да не го сака и почитува, али после ова и за него и за клубот е најдобро да си оди тој, затоа што едноставно веќе за него нема место во Манчестер. :toe:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Добри коментари :icon_mrgr

"He will go to Spain like Michael Owen and come back much shitter than the time he left!"
"Rooney u fucking piece of shit. We will prevail. We have Fergie. With him, I am never afraid. But we have to strengthen. When Inter lost Zlatan they brought in several other quality players and improved the team overall. We have to splash the cash now. Your move, mister Gill."
"Let the wee cunt go, he played backup to 1 of the best players in the world and when he left to go to Real. He took over and let it all go to his head after his 40 goals, he's a has been now and with Berbatov now settled into United's style of play with his partner Hernandez. All is needed now is to get Van Der Sar's replacement and to strengthen the midfield!"
"hes overrated anyway they should sell him and use money to get better players, and theres a lot more better then rooney" - Последниов коментар за жал е вистинит, иако никој повеќе од Руни не гинеше на терен, но тоа е shit happens...

Искрено не заслужи Манчестер ваков однос после се што направи за Руни...колку и да го нејќам Ферги поради некои негови киксови...треба да се има респект за некои работи! ;)

GLORY!!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Уплаф ај јас и и се кладиме на шо сакаш дека Јунајтед победува утре?

F

fantomX

Гостин
Какви 50 милиона бре? Со правилото за откупување на договорот на ФИФА, Руни може да си оди за 5 (пет) Милиони...Нема да видиме никаква голема сума од него ако си оди...
Никој клуб нема да го искористи таквото нешто, бар никој сериозен клуб. Секој ќе проба да се договори со Манчестер Јунајтед, само ако и клубот е реален ко некој овде со смешно побарување од 50 милиони, нема ни 10 да земи Јунајтед. Вака, некој ќе плати 30 милиони фунти комотно. Ако веќе Руни стварно си оди, сега го прочитав то со Фергусон од официјалната ви страна, и многу работи ми се матни искрено.

B

BooBojan

Гостин
Ејјјјјјјјјјјј.Не ми се верува мислев дека Гигс,Сколс и Невил ке бидат цел на Руни.
Но ако навистина сака да си оди клоца за него.Не ми требаат гнаси кои не си го сакаат тимот.Имаме играчи кои ке го сменат Руни.Во тоа бидете уверени.Најмногу ке ми биде мерак да отиде во Сити каде ке пропадне.Во Челзи и Реал не сакам ни да слушнам.Ако отиде во некој од овие два тима тој ке биде нешто страшно(мислам дека ке биде уште посилен од кога било).
За во Барса не знам.Искрено во моментов сакам Руни јавно да се извини на Ферги а и Ферги да стори нешто слично и за прв пат во своите животи да си ги погазат честа и достоинството и да направат deal.
Сега ке видиме Капело како ке изреагира.Факт е дека Англија без Руни е ништо.Ако Англија сака да биде силна наредните 7-8години мора да си го чуваат Руни.
Ако оди Руни надвор од тимот било тоа во Јануари или во Јуни очекувам останување на Гигс,Сколс и Невил во тимот барем уште една сезона.Ако Руни си оди јас веднаш би гикупил Суарез и Дефур,и ке ги вратам Клеверли,Велбек,Диуф и останатите млади играчи од позајмици и би почнал да градам нова генерација.
Разочаран сум во моментов.Ама тоа надежта последна умира(ама сепак умира).Очекувам овде сега за некое време и изјави од Мурињо,Венгер и Пеп(како тренери кои ги почитувам најмногу).
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED!!!!!!!!!!!!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
прочитавме некаде изјава од самиот Руни дека сака да си оди?? и наместо Фергусон да ја смири ситуацијата, тој уште толку ја заплетка... алал нека му е !!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
прочитавме некаде изјава од самиот Руни дека сака да си оди?? и наместо Фергусон да ја смири ситуацијата, тој уште толку ја заплетка... алал нека му е !!!
Ферги потврди дека Руни му го рекол тоа на состанок. Треба повеќе?

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Хаха не ти е доволно шо Фергусон вака разочарено, прв пат го гледам вака разочаран, зборува за тоа?
-2 months ago he was happy,United was the best team in the world..Now he wants to leave. We're all disapointed..

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.844
Поени од реакции
11.502
Сите освен Руни, Гигс, Еванс и Овен.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Огромниот банер со Руни на него веднаш е изваден од Олд Трафорд

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Ферги потврди дека Руни му го рекол тоа на состанок. Треба повеќе?
да... треба многу повеќе, многу повеќе.. нели вие бевте тие што бараа чисти изјави и од едната и од другата страна? зошто според мене ситуацијата не е баш таква каква што сака да ја направи стариов... ова ми изгледа како да сака тој самиот да се "испере" од одговорноста за работиве што се случија во последниве месеци и целата вина да ја префрли врз Руни... затоа глупаво е да го пцуеме, плукаме и ред други работи врз Руни, а не го знаеме неговиот дел од приказнава...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom