Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
Секогаш пред и после дуел е напето, стандард! Плус ако има судиски грешки :tv:
А ги има со оглед на то шо играчите на Јунајтед како и нивниот менаџер се најголеми педери додека се не е по нивно, а копитата од Челзи (за жал без нивниот менаџер) не остануваат покусо се додека не е работата по нивно. Јебига.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Ко прво понов си,па затоа не знаеш изгледа.
Ко второ добрата релација не те вклучува тебе и таквите како тебе,затоа не ни мораше да ме цитираш за овој пост.
Ко прво понов фан на Манчестер?Јок....8 години веќе:toe:
И ко второ "добрата" релација секако дека нема да ме вклучува мене и таквите како мене зошто не знам која ти е таа добра релација...И да имаш добри односи со некој сигурно не е од тука али како и да е неможам да сватам како имаш добра релација а го мразиш Јунајтед?И славиш на неговите неуспеси?
А зашто немате добра релација со титулите и вашата-нашата историја?:pos2::pos2:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
А ги има со оглед на то шо играчите на Јунајтед како и нивниот менаџер се најголеми педери додека се не е по нивно, а копитата од Челзи (за жал без нивниот менаџер) не остануваат покусо се додека не е работата по нивно. Јебига.
E сега педери зошто сакаат да се најдобри!
Кој би се помирил со второ место?
Сега нормално дека кој губи има право да се лути ама старт е на сезонава, ќе правиме април-мај муабет кој е педер и кој плаче :)

В

Вори

Гостин
И ко второ "добрата" релација секако дека нема да ме вклучува мене и таквите како мене зошто не знам која ти е таа добра релација...И да имаш добри односи со некој сигурно не е од тука али како и да е неможам да сватам како имаш добра релација а го мразиш Јунајтед?И славиш на неговите неуспеси?
А зашто немате добра релација со титулите и вашата-нашата историја?:
pos2::pos2:
1.На форумов мислев,не колку навиваш.
2.Не го мрзам Манчестер.Од англиските екипи едино го мрзам Ливерпул,и никој друг.И не славам на неговите неуспеси во никој случај,само во моментот тие му се конкуренти на Челзи и подобро е да кикснат одколку да победат.А,кога игра Јунајтед во ЛШ,тогаш помило би ми било да победи,одколку да изгуби.Згора на се имам и другари за Манчестер,така да..
3.Ете.Затоа ти не спаѓаш во тие.Има некои членови во ваш фанклуб кои знаат да направат дискусија без да ни спомнат дека имаме 0 титули во ЛШ,и дека имаме 4 титули во ПЛ.
За разлика од тебе,на пример.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Комита олади, нема врска ако го мрази Јунајтед!
Односот е меѓу нас, значи членовите, кој треба да е на повисоко ниво!
Ако сите какаме како што има и кај нив, а богами и кој нас, со никого не ќе треба очи да си видиме!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Зашто спомнуваш титули и историја, знаеш дека тоа најмногу ги боли!! :pos2:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
1.На форумов мислев,не колку навиваш.
2.Не го мрзам Манчестер.Од англиските екипи едино го мрзам Ливерпул,и никој друг.И не славам на неговите неуспеси во никој случај,само во моментот тие му се конкуренти на Челзи и подобро е да кикснат одколку да победат.А,кога игра Јунајтед во ЛШ,тогаш помило би ми било да победи,одколку да изгуби.Згора на се имам и другари за Манчестер,така да..
3.Ете.Затоа ти не спаѓаш во тие.Има некои членови во ваш фанклуб кои знаат да направат дискусија без да ни спомнат дека имаме 0 титули во ЛШ,и дека имаме 4 титули во ПЛ.
За разлика од тебе,на пример.
1.Вторпат че ти кажам едно е да навиваш и да си авивач а друго е да си фан и само да следиш...Навивање е на стадион а до сеа на Олд Трафорд немам навивано нити ти на Стмефорд тоа значи дека сме фанови не навивачи!
2.Епа од некој ХХХ причини јас па Челзи го мразам:toe:Конкуренти сте ни пред се а антипатична ми е нивната игра така да..
3.Ако примети у цел пост ти се обратив тебе а во последниот дел во множиина делот се однесуваше за фантом....Кога може да пецка ссо менаџерот им е педер и играчите можам и јас зашто да не...А за убава дискусија знам секогаш да направам и да не провоцирам но ке правам кога и вие нема да пецкате и да плукате по Манчестер Јунајтед...
извинете за оффтопик:toe:
пс.Утре едно мало инсенадување за сите фанови :vozbud:

В

Вори

Гостин
Зашто спомнуваш титули и историја, знаеш дека тоа најмногу ги боли!! :pos2:
Одам да пијам лексилиум,не ќе можам да заспијам од болка.

1.Вторпат че ти кажам едно е да навиваш и да си авивач а друго е да си фан и само да следиш...Навивање е на стадион а до сеа на Олд Трафорд немам навивано нити ти на Стмефорд тоа значи дека сме фанови не навивачи!
2.Епа од некој ХХХ причини јас па Челзи го мразам:toe:Конкуренти сте ни пред се а антипатична ми е нивната игра така да..
3.Ако примети у цел пост ти се обратив тебе а во последниот дел во множиина делот се однесуваше за фантом....Кога може да пецка ссо менаџерот им е педер и играчите можам и јас зашто да не...А за убава дискусија знам секогаш да направам и да не провоцирам но ке правам кога и вие нема да пецкате и да плукате по Манчестер Јунајтед...
извинете за оффтопик:toe:
пс.Утре едно мало инсенадување за сите фанови :vozbud:
На друг начин мислеше Фантом за ''педер''али ај..
А,кој плука по Манчестер и кој провоцира,жити се?Освен ако некој од вашите не напише нешто слично ко овој што го цитирав прв.

А,за изненадувањето ако мислиш на евентуален пораз на Челзи утре,почекај до 19 часот,па ќе се читнеме тогаш пак.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Давор, не мисли на ваш пораз, нешто друго е работата :smir: :) го чекаме Рунис Темпер да го соопшти изненадувањето :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
А,за изненадувањето ако мислиш на евентуален пораз на Челзи утре,почекај до 19 часот,па ќе се читнеме тогаш пак.
Таман работа ако изненадување е вашиот пораз баш би сакал да се читнеме ако изгубите штета не е тоа изненадувањето:toe:

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
И лани лош старт имавте али на крај се боревте за Шампионска..со овие екипи што игравте ни малку не се слаби,секој може да киксне така да и вие можете...Ливерпул дома киксна 2-2,а Арсенал на гости 1-1...

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Е дечко види вака, ај убаво разгледај ги годините кога бевме шампиони со статистика и се убаво во овој период во годината па врати се на темава, може така?

И ти од кога почна да го гледаш Јунајтед, сезона 2006-7? На почетните години од милениумов го гледаше како се гуши или не? Епа јас го гледав и затоа што видов дури отпосле што чекаше во средината на декадата се научив да не јадам гомна за тимот да викам дека е ко четворокласна екипа ко што имаат обичај некои. Знаеш колку бев бесна Фергусон Роналдињо што не го купи, што се премисли у последна секунда и CR го купи? Што ги продаде Бексот и Руди? Али детенце, што знам ја тогаш. И ете што се случи, сите се радувавме неколку сезони отпосле.

Како што вика Дено, само се појавуваат фанови што сакаат инстант успех, купи играчи и уште истата сезона титули. Епа не иде тоа така, тешка и макотрпна работа е создавање тим. Треба сите да ги играш и ротираш цело време да знаеш до каде си.

Али хеј, затоа Алекс има титула Сер, а не Џену Грл или Даме МанУтд.
Jas nikogas ne sum rekol los zbor za Sir Alex Ferguson. Bev malku izsnerviran po krajot na utakmicata. Jasno e deka vo momentot nemame igrac koj i koga ne i odi na ekipata znae da ja resi utakmicata.Osven Rooney no kako igra sezonava ne moze gol da dade. Jasno e deka poleka ne mozeme da se potpirame na Giggs i Scholes pa i Van Der Sar da ne ispadne deka vikam nesto loso za niv tie se moi idoli posebno Scholes. No imaat 35,37,i 40 godini. Jasno e deka morame da kupime nekoj igrac ne vikam odma Messi ili Ronaldo da go vratime. Sekako imame mladi talentirani igraci kako Makeda,Hernandez,Cleverley,Obertan no iskreno so niv vo narednite 2-3 godini ne mozeme da osvoime titula. Cist primer se Arsenal sekogas imaat mladi igraci talentirani no titula nemaat 7 godini. Potrebni se dva klasa igraci zamena za Giggs i Scholes. Ofanzivno levo krilo moj izvor Gareth Bale, Adam Johnson,James Milner,Asley Joung,..... Igrac organizator na igra Sneider izjavi deka ne bi go odbil Manchester United, Diego,Ozil,Modric

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
И лани лош старт имавте али на крај се боревте за Шампионска..со овие екипи што игравте ни малку не се слаби,секој може да киксне така да и вие можете...Ливерпул дома киксна 2-2,а Арсенал на гости 1-1...
Да, ама мене друго ме загрижува.. Значи веќе имаме 4 кикса од 7 утакмици...

Eве табела од сезоната 2008/09, еве и од сезоната 2007/08.. Значи да речеме ако сакаме да станеме Шампиони дома мора да победиме околу 16 утакмици, а на гостински терен да не се - 10... Значи ние веќе имаме 4 кикса, што ништо немора да значи, пошто нели сите знаеме дека Јунајтед знаел да прави серии и од 10 утакмици по ред победени и сл. но јас искрено по малце сум подисплашен за наредните гостински натпревари.. А иначе за играта во ПЛ само ќе кажам дека единствено на денешниот натпревар ме разочараа.. На оние со Фулам и Евертон беа супер, но немаа ни малце среќа, со Болтон просечна, но не и разочарувачка како денес.. Сепак што и да се случи одиме напред! Утре ако може да ве тепат Арсенал и да направат ептен мала разлика од 1 до 5 место ќе биде супер, не дека нема да избегате 5 поени, туку бидејќи ќе биде ептен густо на табелата и ќе биде се поинтересна и поинтересна ПЛ во следните кола..

ГЛОРИ ЈУНАЈТЕД!!

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Абе искрено за кој навиваш : Челзи, Интер, Барселона, Манчестер ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom