Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Добро бе до кога ке бидеме вакви бледи???Стварно не ми е јасно како може толку слаби да сме..
А ти до коа ќе спамираш бе ??? Стварно не ми е јасно како може толку да спамираш..

B

BooBojan

Гостин
Само да слушнам уште еден лош збор за Нани.Како не ве е срам бе најдобар е во тимот заедно со Видич.А колку дркавте по него по вториот гол против Болтон.Се гледа дека во тимот ни фалат моментално едно 4-5 играчи.
Голман позицијата ни е доволно покриена овде ништо не фали.
Одбрана овде мораме само да се молиме Фердинанд да биде фит да не се повредува и се ке биде добро.И секако Рафаел да добива повеке шанса и на Џони да му дојде умот,Смолинг да продолжи со напорната работа.
Ни фалат еден играч од средината на теренот бидејки веке Сколс падна и ке му треба одмор за да збере сила,мора да се пробаат Андерсон,Гибсон,Харгривс на таа позиција тешко може тој да се замени но мора.Се надевам дека Флечер ке си ја подобри формата.Фали крило имаме само едно квалитетно крило Нани.Другиве си имаат мани.Гигс стар но доста силен очекувам тој да игра прв состав кога ке биде здрав.Парк мора да ја крене формата.Бебето од него не можеме да очекуваме ама баш ништо барем уште месец дена освен некои просечни партии во премиер и некои блесоци во Карлинг или ФА куп.Обертан треба веднаш да добие шанса мислам дека е време да покаже дека може да игра во јак клуб ако не на крај на сезона клоца.А ако не биде ништо од овие крила тогаш тешко нам.Моментално на трансвер пазарот има малку квалитетни крила и тие што се добри имаат висока цена преку 20мил.евра.
Напад овде мора Руни да ја преземе одговорноста и да им ебе матер на новинарите.Бербатов засега со одличен учинок но според мене прдуктивноста на Берба беше само чиста срека односно му појде но јас не гледам никаков прогрес во играта на Бербатов за мене тој истиот од лани и преклани.Овен се гледа дека кога игра тимот Овен е вистинскиот човек за во напад мора Ферги да го форсира во нападот многу повеке со Руни бидејки со друг партнер тој воопто не може да игра.Чико е добар но за на клупа. Македа исто така.Е сега треба Ферги мислам кога ке може најрано да ги врати Клеверли и Велбек од позајмици бидејки мислам дека ке бидат потребни.
Тоа е мојот поглед во моментов за Јунајтед.Ова во моментов е само лош период за тимот.
Но јас конечно сум задоволен од Јунајтед и очекувам дека овој меч со Сандерленд е продолжување на низата почната со победата над Валенсија без примен гол очекувам дека во следните 5-10 меча нашата одбрана воопшто да не прима голови серии што ги имавме последниве 2-3 сезони.
Не очајувајте ке биде подобро!GLORY GLORY MANCHESTER UNITED

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Abe begajte tamu stanavme kako ekipi od poniski klasi 4 utakmici na gosti ne mozeme da pobedime.Prethodno odbranata ne cinese sega napadot neka ide sve u pm.Jaki bile Bolton, Everton,Sunderland, Fulham c cc c pa ako e za toa uste poteski gostuvanja ne ocekuvaat kaj Aston Vila, Totenham, Arsenal,Chelsea,Liverpool,City. Najveke se nerviram so nemame igra i so Valencia bevme slabi imavme sreka vaka ne ide.Poveke nereseni od pobedi imame. Se naucile samo na OT da igraat na gosti KATASTOFA GODINITE KOGA BEVME SAMPIONI IMAVME DURI I PODOBAR SKOR NA GOSTI NEGO NA DOMASEN TEREN.Mozebi i sum premnogu razocaran od gostuvanata sezonava do sega. So Fulham na 2-1 utnat penal i 2-2 posle aj go progoltavme toa. So Everton 3-1 do 90 i 3-3 na kraj i toa cudo nekako pomina. Chelsea posle 5 pobedi izgubi i Arsenal isto nie namesto da go otkorneme Bolton nie samo MIZERNI 2-2. Sega namesto so pobeda da cekame nereseno od Chelsea-Arsenal nie pak 0-0 pa ne ide vaka. ITNO TREBA SERIA POBEDI BIDEJKI VAKA TOPLO LADNO NE SE OSVOJUBA TITULA.

I dosta veke dobro e ke bide BIDEJKI NEMA DA BIDE NA KOJ MU TEKNUVA KOGA POSLEDEN PAT SME DALE GOL OD SLOBODEN. :toe:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Abe begajte tamu stanavme kako ekipi od poniski klasi 4 utakmici na gosti ne mozeme da pobedime.Prethodno odbranata ne cinese sega napadot neka ide sve u pm.Jaki bile Bolton, Everton,Sunderland, Fulham c cc c pa ako e za toa uste poteski gostuvanja ne ocekuvaat kaj Aston Vila, Totenham, Arsenal,Chelsea,Liverpool,City. Najveke se nerviram so nemame igra i so Valencia bevme slabi imavme sreka vaka ne ide.Poveke nereseni od pobedi imame. Se naucile samo na OT da igraat na gosti KATASTOFA GODINITE KOGA BEVME SAMPIONI IMAVME DURI I PODOBAR SKOR NA GOSTI NEGO NA DOMASEN TEREN.Mozebi i sum premnogu razocaran od gostuvanata sezonava do sega. So Fulham na 2-1 utnat penal i 2-2 posle aj go progoltavme toa. So Everton 3-1 do 90 i 3-3 na kraj i toa cudo nekako pomina. Chelsea posle 5 pobedi izgubi i Arsenal isto nie namesto da go otkorneme Bolton nie samo MIZERNI 2-2. Sega namesto so pobeda da cekame nereseno od Chelsea-Arsenal nie pak 0-0 pa ne ide vaka. ITNO TREBA SERIA POBEDI BIDEJKI VAKA TOPLO LADNO NE SE OSVOJUBA TITULA.

I dosta veke dobro e ke bide BIDEJKI NEMA DA BIDE NA KOJ MU TEKNUVA KOGA POSLEDEN PAT SME DALE GOL OD SLOBODEN. :toe:

Е дечко види вака, ај убаво разгледај ги годините кога бевме шампиони со статистика и се убаво во овој период во годината па врати се на темава, може така?

И ти од кога почна да го гледаш Јунајтед, сезона 2006-7? На почетните години од милениумов го гледаше како се гуши или не? Епа јас го гледав и затоа што видов дури отпосле што чекаше во средината на декадата се научив да не јадам гомна за тимот да викам дека е ко четворокласна екипа ко што имаат обичај некои. Знаеш колку бев бесна Фергусон Роналдињо што не го купи, што се премисли у последна секунда и CR го купи? Што ги продаде Бексот и Руди? Али детенце, што знам ја тогаш. И ете што се случи, сите се радувавме неколку сезони отпосле.

Како што вика Дено, само се појавуваат фанови што сакаат инстант успех, купи играчи и уште истата сезона титули. Епа не иде тоа така, тешка и макотрпна работа е создавање тим. Треба сите да ги играш и ротираш цело време да знаеш до каде си.

Али хеј, затоа Алекс има титула Сер, а не Џену Грл или Даме МанУтд.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^Му рекло магарето на зајакот големи ти се ушите (шала) : )))))

В

Вори

Гостин
Супер односи имаме и добра релација помеѓу двата фанклуба,нека остане тоа така,ве молам...:)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Супер односи имаме и добра релација помеѓу двата фанклуба,нека остане тоа така,ве молам...:)
Нека биде..А од кога е таа добра релација?За оа првпат слушам али ај:pos2:

В

Вори

Гостин
Нека биде..А од кога е таа добра релација?За оа првпат слушам али ај:pos2:
Ко прво понов си,па затоа не знаеш изгледа.
Ко второ добрата релација не те вклучува тебе и таквите како тебе,затоа не ни мораше да ме цитираш за овој пост.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom