Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.863
Поени од реакции
5.737
Митко ќе го праиме најдобар стрелец во Премиер Лига :pos: на делба на првото место е со Малуда.. одма е Дрогба под нив со 5 голови :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.654
За да порачам дрес нели нормално ми бара адреса на која треба да стигне дресот... е сега прашањето ми е дали треба да го изберам тоа Billing Adress, или тоа под него кај што го пишува моето име, Aleksandar ?

Ако не ме сфативте, да стаам слики? :)

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
За да порачам дрес нели нормално ми бара адреса на која треба да стигне дресот... е сега прашањето ми е дали треба да го изберам тоа Billing Adress, или тоа под него кај што го пишува моето име, Aleksandar ?

Ако не ме сфативте, да стаам слики? :)
Нели на двете места стои истата адреса? Ај стај слика да вииме :)

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
1-2 на полувреме за Резервите на Јунајтед во дуелот со Бјури со двата гола на Брејди. Играме добро, го контролираме мечот, Бебе не е во тимот ни на клупа, се надевам дека го чуваат за натпреварот со Сканторп од Карлинг во среда. Очекував и Еикрем и Кори Еванс да играат на тој меч, ама тие се во составот со Бјури, така да тешко дека ќе бидат дел од тимот во среда.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.977
Поени од реакции
23.164
Колку е само убаво чувството кога ке се победи Ливерпул...Едноставно денот му беше на Бербатов..Сакав Руни да даде гол ама ништо можеби против Болтон ..

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Во среда како што реков очекувам да го видам следниов состав.

Кушчак
Рафаел - Смолинг - Фердинанд - Фабио
Бебе - Гибсон - Андерсон - Обертан
Овен - Македа

Ако не како стартер Бебе и Обертан ќе влезат од клупата.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.136
Поени од реакции
1.740
Еј ало, го заборавате Чичарито :D

btw Кристијан Бенитез (шо беше на позајмица во Бирмингем минатата сезона) дал гол за Сантос во 93тата минута и го посветил за Валенсија и негово што побрзо оздравување.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
http://www.lfcofflicence.tv/products/lfc-champagne

Клик на линков и видете ја првата прашална реченица xD

--- надополнето ---

Има попуст на дресот на Бербатов ради хет трикот, во цената не се вклучува неговото име и бројка, кој сака негов дрес на попуст еве шанса :)

http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_browse.aspx?category|category_root|2014=Promotions&category|cat_2014|16472=2010/11+Home+Kit+Heroes

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
1-5 победа на Резервите. Головите ги постигнаа Брејди 2, Вермијл, Кофи и Туниклиф. Искрено мислам дека Еикрем мора да добие шанса во среда, макар и од клупата. Импресивен е на секој натпревар за Резервите и треба полека да го прави пробивот во клубот. Инаку Рио денес сеуште имал грип, ама за Болтон се надевам ќе биде фит. Не ми се верува дека Ферги ќе го пушти во среда, најверојатно Браун ќе го заземе неговото место, исто и Гигс се надевам дека ќе биде добро. За Нани се надевам дека не е посериозно, најверојатно се работи за некој грч на ногата, кога излезе од игра со Ливерпул не отиде веднаш во соблекувалната, остана на клупата, се надевам ќе биде 100% фит за во недела.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.752
Поени од реакции
11.654
http://www.lfcofflicence.tv/products/lfc-champagne

Клик на линков и видете ја првата прашална реченица xD

--- надополнето ---

Има попуст на дресот на Бербатов ради хет трикот, во цената не се вклучува неговото име и бројка, кој сака негов дрес на попуст еве шанса :)

http://store.manutd.com/stores/manutd/products/product_browse.aspx?category|category_root|2014=Promotions&category|cat_2014|16472=2010/11+Home+Kit+Heroes
Има попуст на сите дресови, заради хет-трикот на Бербатов :)

--- надополнето ---

Нели на двете места стои истата адреса? Ај стај слика да вииме :)

Ти кое го избра?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
TOM KUSZCZAK posted on Facebook today: "I Appreciate the fact that fans want the best for our club but sometimes they don't know how much us players work behind the scenes and sometimes things are not going our way when it really matters!!.....fortunately the gaffer has a lot of patience and understanding......and the results nearly always show :))) BERBATOV TOV TOV or whatever you guys singggg :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom