Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Типчето пред некое време потпиша нов 4-годишен (ако не се лажам) договор со Евертон, со што не отера у курац.
Ај некој друг трансфер период :)
Петгодишен, ако не ја сметаме крајната година од договорот - значи за максимум 4 години може да го земеме, таман Керик да го потрошиме дотогаш :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.735
Поени од реакции
11.610
Некој што има веќе членска книшка нека пише ПП, треба да ми објасни нешто :)

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Петгодишен, ако не ја сметаме крајната година од договорот - значи за максимум 4 години може да го земеме, таман Керик да го потрошиме дотогаш :)
Не мора да значит, ќе мојме да го купиме само ќе платиме оштета. Потпиша договор за другиве да не может да го земет, а Ферги-Мојс ќе си напрает бизнис(Руни,Хауард,Саха,Невил), уживајте вие :smir:! Кај и да е за 1-2-3 години ќе го облече дресот на Ман Јунајтед

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.886
Поени од реакции
11.602
Не мора да значит, ќе мојме да го купиме само ќе платиме оштета. Потпиша договор за другиве да не может да го земет, а Ферги-Мојс ќе си напрает бизнис(Руни,Хауард,Саха,Невил), уживајте вие :smir:! Кај и да е за 1-2-3 години ќе го облече дресот на Ман Јунајтед
Многу јасно, Родвел се знае дека ќе дојде во Јунајтед одамна.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Да ти веруваме.Искрено јас сакам да дојде кај нас од момeнтот кога го видов ова.Само како си се прошета низ нашата одбрана и како му го ставу на ВДС од 2 краја!!

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Да ти веруваме.Искрено јас сакам да дојде кај нас од момeнтот кога го видов ова.Само како си се прошета низ нашата одбрана и како му го ставу на ВДС од 2 краја!!
Не разбирам шо уствари сака да каже авторо на видеото...? :)

Член од
2 јануари 2008
Мислења
440
Поени од реакции
93
Дека скоро иста фризура има како Rooney :pos2:

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3

Slucajno razgleduvav klipcinja od Man Utd i sretnav igrac so nz deka igral ni sega znam kaj igra. Simpson se vika gledajte go klipceto koga ke dade Ronaldo gol se pozdraviva so nego.
Moze nekoj da mi kaze so se desilo so ovoj i kaj igra sea :D fala

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974

Slucajno razgleduvav klipcinja od Man Utd i sretnav igrac so nz deka igral ni sega znam kaj igra. Simpson se vika gledajte go klipceto koga ke dade Ronaldo gol se pozdraviva so nego.
Играше десен бек, потоа отиде во Блекбурн на позајмица а потоа мислам и дека потпиша таму. :)

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762

Играч од младинсктата школа на Јунајтед Дени Симпсон кој беше на позајмици сезониве најчесто во Блекбурн за минатата година да биде пратен на позајмица во Њукасл и на крајот на сезоната да биде целосно откупен. Игра на позиција десен бек. Добар играч но немаше место во нашиот тим за него покрај Рафаел, Браун и Невил.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653

Дени Симпсон, десен бек, играше кај нас, потоа беше позајмен во Блекбурн, па во Њукасл. Потпиша перманентен договор со Баркодовите и сега игра десен бек таму.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Најнова шпекулација....

Том Клеверли најверојатно на позајмица во Виган и покрај тоа што Ферги изјави дека ќе остане. Ќе видиме до крајот на денот што ќе се случи.

Родвел доаѓа доколку Клеверли замине на позајмица во Виган.

Можеме само да чекаме и да видиме што ќе се случи. За мене што се тиче може и следната сезона Родвел да го облече нашиот дрес не мора оваа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom