Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Можно е стариот да не изненади со некој трансфер деновиве. Меирелеш или Ван Дер Варт, било кој ќе биде одлично засилување. Веројатноста е голема и за двата, Реал се наполнија со играчи на позицијата која игра ВДВ, па сигурно ќе го продадат.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
eden drugar mi kaza deka kaj nego go imalo ali vika secka mnogu taka da i po tvoevo mislenje i po negovoto tesko da go gledam
aj pusti mi nekoj dobar kanal za premier liga ama dobar kvalitet na slika
taze sum uste so satelickava pa ne znam koj e koj kanal
Fala
На турксат ги имаш Рустави 2 и Идман Азербеџан и сликата им е фантастична дигитална е и не сецка.Али ако си тазе со сателитцката тешко зошто има кодови да внесеш зошто каналите се заклучени.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
За ВДВ читав и сакал само во Манчестер Ј па ако сака Фергусон може да го донесе зошто баш таков играч ни треба.Во тимот не глеам играч како ВДВ и би бил одлично засилување.Сега уште Фергусон да почне преговори.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Конечно асално мислење...Види, за мене Беркамп бил подобар и од Анри, а не па од Гигс и толку.

И ZZanchy ако ти ставаш потписи за некој да ти ги коментира и наоѓа замерки, јас не го правам тоа. Ако сакаш на потпис пиши и дека Гибсон е подобар од Фабрегас мене нема да ме заболи курот. Така да во овој случај искомплексираниот си ти.

Ziak92 дете(најверојатно 92 си роден), слободно можеш да видиш во фан клуб Арсенал како ги викам нашиве голмани(не само Алмунија).
Е как да го напишам тва коо не е така? Шо јас на тебе ли ти личам? :) btw, 19год. сам :) :salut:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.130
Поени од реакции
1.734
Гаго,Мамаду,Лас и ВДВ идат аут од Реал, уште 10 дена докрај на трансфер маркетот, сега можеме да ги начекаме за преполовени цени.Лас и ВДВ само, другиве дупки не ни требаат.Значи ќе биде густо до последните денови :))

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Гаго,Мамаду,Лас и ВДВ идат аут од Реал, уште 10 дена докрај на трансфер маркетот, сега можеме да ги начекаме за преполовени цени.Лас и ВДВ само, другиве дупки не ни требаат.Значи ќе биде густо до последните денови :))
Не гледам зошто би го земале Лас,ВДВ е одличен играч,баш каков што ни треба доколку Ферги го донесе секоја чест...иако мислам дека нема да даваме над 20М за него....

--- надополнето ---

Кажете ми нешто,ако земам receiver ќе ја имам ли Спорт клуб програмата?? и дали ќе може да си глеам ПЛ таму..зашто многу се нервирам на ова стримовите! Поздрав

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Ke bide dobro da donesat golemo ime od Real ama msm deka nema da se sluci....Fergi e prezadovolen od ovoj sostav i neveruvam deka bi kupil igrac....I samiot izjavi deka e zavrsen transfer pazarot za MU

Член од
7 август 2010
Мислења
50
Поени од реакции
6
Не гледам зошто би го земале Лас,ВДВ е одличен играч,баш каков што ни треба доколку Ферги го донесе секоја чест...иако мислам дека нема да даваме над 20М за него....

--- надополнето ---

Кажете ми нешто,ако земам receiver ќе ја имам ли Спорт клуб програмата?? и дали ќе може да си глеам ПЛ таму..зашто многу се нервирам на ова стримовите! Поздрав

Хаха неее.....не избрзувај нема да биде.... кодирани се тие програми и ке неможеш да ја гледаш

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37

--- надополнето ---

Сигурно дека може..само побарај некој да ти ги декодира каналите.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
Ако Ван Дер Варт дојде би било одлично засилување и верувам дека би се снашол одлично во МЈ...Очекувам Ферги да испрати понуда до Реал од висина 15 мил евра..

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Гледам дека веста за ВДВ ја има скоро на секаде низ интернет страниците.Можно е Фергусон да не изненади деновиве иако сметам дека и не ни требаат веке играчи,но стариот лисец си знае најдобро.:)

Каматите растат, Јунајтед во долгови

http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/14785/glejzeri.jpgКаматата на парите кое семејството Глејзер ги позајми за да го купи Манчестер Јунајтед порасна, а американците се повеќе се задолжуваат. Поради не исполнување на одредени услови, годишната камата на семејството глејзер порасна од 14,25 на 16,25%. Тоа значи дека годишната рата наместо досегашните 25 милиони финти ќе биде 38 милиони фунти. Навивачите се гневни на американските сопственици кој се повеќе го задолжуваат клубот, а по повод последните случувања се огласи и еден портпарол на навивачите на Манчестер Јунајтед. "Глејзери веќе прокоцкаа повеќе пари на камати и трошоци, него што сите навивачи платиле за годишните билети во последните пет сезони. Покрај се колку ќе не чини оваа додатна камата? Еден Чикарито по сезона? Еден Руни за целиот период на долгот? Замислето што би можеле да направиме кога би се извлекле од оковите на сопствениците Глејзери."

Изреволтиран сум од ова :tapp:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Гледам дека веста за ВДВ ја има скоро на секаде низ интернет страниците.Можно е Фергусон да не изненади деновиве иако сметам дека и не ни требаат веке играчи,но стариот лисец си знае најдобро.:)

Каматите растат, Јунајтед во долгови

http://www.netpress.com.mk/sport/vestiimages/14785/glejzeri.jpgКаматата на парите кое семејството Глејзер ги позајми за да го купи Манчестер Јунајтед порасна, а американците се повеќе се задолжуваат. Поради не исполнување на одредени услови, годишната камата на семејството глејзер порасна од 14,25 на 16,25%. Тоа значи дека годишната рата наместо досегашните 25 милиони финти ќе биде 38 милиони фунти. Навивачите се гневни на американските сопственици кој се повеќе го задолжуваат клубот, а по повод последните случувања се огласи и еден портпарол на навивачите на Манчестер Јунајтед. "Глејзери веќе прокоцкаа повеќе пари на камати и трошоци, него што сите навивачи платиле за годишните билети во последните пет сезони. Покрај се колку ќе не чини оваа додатна камата? Еден Чикарито по сезона? Еден Руни за целиот период на долгот? Замислето што би можеле да направиме кога би се извлекле од оковите на сопствениците Глејзери."

Изреволтиран сум од ова :tapp:
Според некои пресметки на британски економски експерти до 2017 кога најдоцна гнидите амерички треба да ги платат сите камати за обврзниците, значи од кога се тие тука па се до 2017 година тие ќе извлечат 1 МИЛИЈАРДА (да, добро читате) фунти за враќање на сопствениот долг, пари на клубот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom