Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.917
Поени од реакции
11.714
Секаде се случува ова, не само во Јунајтед, тоа е. Против газда никој не може, а и да се случи евреиве да го продадат (што нема теоретска шанса) ќе го земе пак некој мулти милијардерски тајкун - ваков клуб не може да го одржат ни 100 000 000 фанатици што собрале по 100/200 фунти, тоа е смешно, ова се корпорации кои водат побитни работи од еден Манчестер и сигурно дека не се ни замараат за тоа кој што како планира да направи (ако направи), а за навивање и дерење се навивачите, многу е просто...како и да е пак карти ќе купуваат и ќе одат на утакмици, тоа е реалноста. ;)
Манчестер никогаш нема да падне, ама не може па нон стоп да ти оди на убаво, има и вакви периоди...

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Aбе има неубави периоди ама додека се Глејзери сопственици клубот постепено ке пага во трошоци.Oва не е од вчера.Што по гаволитѕе прават тие со парите?:uvo:

--- надополнето ---

Според некои пресметки на британски економски експерти до 2017 кога најдоцна гнидите амерички треба да ги платат сите камати за обврзниците, значи од кога се тие тука па се до 2017 година тие ќе извлечат 1 МИЛИЈАРДА (да, добро читате) фунти за враќање на сопствениот долг, пари на клубот.
Ако воопшто стигнат да бидат сопственици на клубот до 2017 година,се молам на бога некој да го купи клубот и конечно да се мавнеме од тие мрши.Ова сигурно нема да им се допадне на фановите во Англија.Еднаш кренаа бунт ама вториот пат не верувам дека ке си поминат така лесно.На плоштад треба да ги запалат живи.

van Postar

поштен ко поштар
Член од
8 јули 2010
Мислења
173
Поени од реакции
16
Не гледам зошто би го земале Лас,ВДВ е одличен играч,баш каков што ни треба доколку Ферги го донесе секоја чест...иако мислам дека нема да даваме над 20М за него....

--- надополнето ---

Кажете ми нешто,ако земам receiver ќе ја имам ли Спорт клуб програмата?? и дали ќе може да си глеам ПЛ таму..зашто многу се нервирам на ова стримовите! Поздрав
Сигурно дека може..само побарај некој да ти ги декодира каналите.
на ресивер не верувам дека гледа туку на дримбокс ако има добар шеринг во пакетот тотал тв имаш спорт клуб можеш да си ги гледаш плус коментатор добар а за ВДВ би сакал да дојде а таков гнасен играч како Лас не ни сакам да го замислам на Олд Трафорд

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Godinava posakuvam slicno scenario kako lani so igracite sto go napustija Real. Sneider Robben lani za pola od nivnata cena bea prodadeni na krajot na transfer periodot i bea glavnite igraci vo Inter i Bayern so osvoeni tituli vo Evropa,za razlika od Real:). VDV bi bilo odlicno zasiluvanje za nas toj e iskusen igrac odlicen tehnicar.Spored mene ako dojde vo Manchester ke se preporodi nesto slicno kako ovie dvajca.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Абе сите сте многу вицкасти тука, ама ти си им највицкаст. Треба да те постават за маскота на фан клубов.

Да му одговорам на малиот само од минатата страна...Друже НЕ НЕ БОЛИ :) Хаха, ама чим вие први искоментиравте на потписот изгледа вас ве боли :)
Клипов одлично покажува како изгледа еден разговор со навивач на Арсенал.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Абе сите сте многу вицкасти тука, ама ти си им највицкаст. Треба да те постават за маскота на фан клубов.

Да му одговорам на малиот само од минатата страна...Друже НЕ НЕ БОЛИ :) Хаха, ама чим вие први искоментиравте на потписот изгледа вас ве боли :)
Другарчиња сме, нема врска што навиваме за различни тимови, едноставно не сакаме да живееш во заблуди:smir:

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Сме купиле нов играч во Академијата, Џилијано ван Велзен. 16-годишен играч од младинската школа на Ајакс.

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Сме купиле нов играч во Академијата, Џилијано ван Велзен. 16-годишен играч од младинската школа на Ајакс.

Многу ме потсеќа на Роналдо - брзина, техника, висина, асистент и стрелец, дриблер.Да се надеваме дека ќе се развие исто толку како него па можеби и повеќе, можеби и не толку висок ама според видеото ми стои како бајаги висок.
П.С.:Добар саундтрак на видеото xD

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Венгер за Сколс:
"I believe Paul Scholes is still one of the greatest football players in England," said Wenger. "His contribution to the success of Manchester United is absolutely huge.

"He did not get completely [the credit] he deserves as a football player, because he is not a 'media lion', a player [that] runs after the media to be in the papers. And I respect that a lot.
"Who would not have liked Paul Scholes in their team because he is an absolutely fantastic football player. When he has the ball at his feet and you are a central defender, you have to be on your toes because he can still today find anybody in the box - and we have seen that again against Newcastle on Monday night.
"The regret I have personally is that he was not always the fairest player. But there is a little bit of a darker side in him and he sometimes did things which I did not like."
:smir:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Многу ме потсеќа на Роналдо - брзина, техника, висина, асистент и стрелец, дриблер.Да се надеваме дека ќе се развие исто толку како него па можеби и повеќе, можеби и не толку висок ама според видеото ми стои како бајаги висок.
И тоа на ова видео има 14 години. Ако не успее како фудбалер, секогаш може да се пријави на драфт за НБА.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Уште да имаше брзина... гледаш над сите е по една глава повисок и дупли чекор праве :) тва го праве подобар. Иначе интересно е у една ситуација, 10 секунди и повеќе ја мота топката сите стојат и го гледат :) мислам оти ќе го праат се' само тва шо е играл там не! Не верувам оти ќе го праат бочен играч, тај ќее ного висок! :)

--- надополнето ---

Венгер за Сколс:
:smir:
Најди нешто шо вика и за Гигс, стварно ме интересира. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom