Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За вчерашната утакмица секоја чест за сите играчи ама Валенсија мислам дека прераснува во еден од најголемите играчи...

Сер Алекс: Фудбалерите се гладни, ќе ја вратиме титулата

fergi-komjiniti-trofej.jpg

Сер Алекс Фергусон испрати предупредување кон Челси откако го дигна Комјунити Шилдс трофејот.

Менаџерот на Манчестер Јунајтед потроши само 20 милиони фунти за нови засилувања ова лето но Ферги смета дека триумфот на Вембли е показател за тоа дека неговиот тим може да си ја врати титулата од сините.

„Многу сум среќен со овој тим. Ако успееме да се зачуваме од повреди и да ја задржиме формата во која сме, тогаш навистина имаме огромни шанси“
, изјави тој по вчерашната победа со 3-1.

„Моите игрчаи се гладни и јас мислам дека тоа најмногу се виде вчера. Во одредени моменти играта беше многу добра, создававме прилики за погодок и со сигурност ја заслуживме победата“.

„Основата на тимот се искусните играчи како Видиќ, Сколс и Гигс и тие можат да им помогнат на останатите. Кога нема да освоиш титула, тоа треба да го направиш наредната година“,
категоричен беше Сер Алекс.

Секоја чест за сите моци кој успеаа да му докажат на Челзи кој е кој во Англија ,мислм дека и вака имамр јак состав али ако дојде и Озеил тогаш тешко си противниците

AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHahahaha uste se smeam od ovaa slika
30908_124975630866632_100000625864471_180892_3042792_n.jpg

Јас мислам најјако е 10-то:

WE ARE UNITED AND WE DON'T LIKE SECOND ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom