Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Viva hernandez viva hernandez
Went and used his head and became a Red
Viva Hernandez

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
За вчерашната утакмица секоја чест за сите играчи ама Валенсија мислам дека прераснува во еден од најголемите играчи...

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Сер Алекс: Фудбалерите се гладни, ќе ја вратиме титулата

Сер Алекс Фергусон испрати предупредување кон Челси откако го дигна Комјунити Шилдс трофејот.

Менаџерот на Манчестер Јунајтед потроши само 20 милиони фунти за нови засилувања ова лето но Ферги смета дека триумфот на Вембли е показател за тоа дека неговиот тим може да си ја врати титулата од сините.

„Многу сум среќен со овој тим. Ако успееме да се зачуваме од повреди и да ја задржиме формата во која сме, тогаш навистина имаме огромни шанси“
, изјави тој по вчерашната победа со 3-1.

„Моите игрчаи се гладни и јас мислам дека тоа најмногу се виде вчера. Во одредени моменти играта беше многу добра, создававме прилики за погодок и со сигурност ја заслуживме победата“.

„Основата на тимот се искусните играчи како Видиќ, Сколс и Гигс и тие можат да им помогнат на останатите. Кога нема да освоиш титула, тоа треба да го направиш наредната година“,
категоричен беше Сер Алекс.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Секоја чест за сите моци кој успеаа да му докажат на Челзи кој е кој во Англија ,мислм дека и вака имамр јак состав али ако дојде и Озеил тогаш тешко си противниците

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHahahaha uste se smeam od ovaa slika

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Јас мислам најјако е 10-то:

WE ARE UNITED AND WE DON'T LIKE SECOND ! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom